Az lenne a kérdésem, hogy RN22-es R1-hez létezik gyári tanktáska? Ha igen hol tudok olyat beszerezni? Magyarországon belüli kirándulások miatt kellene, minimális méretben.
Tanacsot szeretnek kerni a hozzaertoktol. Tudnatok-e javasolni bontot, ahol talalhatnek egy, a kepen lathato, MUKODO relet. Esetleg valakinek van-e elfekvoben? R1, R6, illetve FJR 1300-ban hasznalatos, ha minden infom helyes.
Nem értem hogy jön ehez a hirdetéshez Mezőkovácsháza mikor a motort Mezőkövesden hirdetik ami k...va messze van Mezőkovácsházától.Az meg hogy arra leharcolt motorok vannak egy oltári nagy hülyeség mert ennyi erővel a balaton mellett is lehetnek leharcolt motorok vagy bárhol nem is értem a hozzászólásodat
GP dob, és a GP-n erős motorok mennek. Viccet félretéve, ha kell valakinek egy pár Goldfren fékbetét, érdeklődjetek. Hátsót akartam venni, elsőt sikerült.
Ára: 18.900HUF
Az lenne a kérdésem, hogy RN22-es R1-hez létezik gyári tanktáska? Ha igen hol tudok olyat beszerezni? Magyarországon belüli kirándulások miatt kellene, minimális méretben.
Tanacsot szeretnek kerni a hozzaertoktol. Tudnatok-e javasolni bontot, ahol talalhatnek egy, a kepen lathato, MUKODO relet. Esetleg valakinek van-e elfekvoben? R1, R6, illetve FJR 1300-ban hasznalatos, ha minden infom helyes.
Elore is koszonom!
Szeles utat mindenkinek!
18531
RN22 Eladó! Még mindig. Karácsonyra valaki?
Akrapovic Titán, szép állapotban Carbon felfogató bilincsel és összekötő csővel (Fazer 1000, R1)
Karácsonyi akció!
5000 Ft-os kedvezmény Yoshimura, Akrapovic, és Bódis dobokra december 24-ig.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Ára: 65.000HUF
Ára: 140.000HUF
Van egy használ Öhlins eladó: 65KHUF!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Valahogy nem nézem ki belőle, hogy sok ezer mérnökórát fektettek bele a tervezésébe, hogy a motorhoz hangolják.
Újba van nálunk Ohlins.
A teleszkop: 350EUR
A konzol, ha kell: 150EUR