Eladó Külön is kérdés hogy mi kell belőle mert ez micron ultra light rendszer és nem olyan az elosztása mint a gyárié. Itt nincs külön kicsi y és a dobok is másképpen csatlakoznak. de mond mi kell belőle
HELLÓ YAMAHÁSOK!
Van egy szett első vadonat új GYÁRI fékbetét garnitúrám! Radiális 4 dugós nyereghez, de sztem a korábbi nem radiálisokhoz is jó lehet. 20ezer ft-ot kérnék érte, tehát a 2 párért. (37ezer szalonban amúgy)
Üdv
Akksi:
1. mérés a pólusai között járó motorral, ha ez jó 13,5-14,5 V világítással, mindennel, a töltés elvben jó
2. hazaérés után akksiról a negatív leszed, indulás előtt mér: illene 12,6 V körül/felett lennie pl. másnap.
(amúgy ez lenne az első mérés, de, ha vmi egyéb ok miatt merül míg áll a motor, akkor ugye nem a valós töltésfelvevő képessége fog látszani a mérés során)
Szvsz.
Fogyasztás:
Dinamikusan közlekedve (= cél A-ból B-be jutni) 1000-es motorral 5..6 liter közötti alsó fogyasztás a reális / valós 100 km, de ezen áttétel-rövidítéssel, csuklórángással, stb. sokat lehet rontani.
Nem közlekedési, hanem szórakozási céllal meg ne legyen kérdés.
Ősszel 2 hétig nem mentem a motorral, indítózáskor tekert 5 mp-ig aztán katt.
Ha pár napig nem mentem vele, akkor is nehezebben indult mint korábban, kb. 3 mp-ig tekerte mire beindult.
Nekem a jó öreg RN12 utcára bőven elég.