Üdv Mindenkinek!
Elnézést az ide pofátlankodásért, csak azt szeretném megkérdezni, hogy valakinek nincs-e véletlenül 2007-es R1-hez magyar nyelvű service manual-ja!
Ha valakinek lenne, akkor nagyon hálás lennék, ha elküldené nekem email-ben: karolypiros@freemail.hu
Előre is Köszönöm!
Üdv Mindenkinek és jó motorozást még a maradék jó időre!
Azt hallanád/éreznéd hogy a bigbang hogyan rezonál 3 ezernél gázra :D Szinte ledobja a láncot, úgy vagdalózik, aztán 6 fele már kisimul, de alul botrány, természetesen a gyújtása miatt van, ugyan akkor jóval erősebb ezeken a fordulatokon, meg nyomatékosabb mint a sima sornégy.
mivel kvára alacsony a fordulat és a fokozat miatt nagy az áttétel nincs nyomaték hiába csavarod oda a gázt csóró motor nem tudja csak próbálja követni a gázkezelésed csörög zörög mig el nem ér egy megfelelő fordulatot nekem is csinált ilyet mikor 6ba csurogtam 60al kb3-4000fordulaton és előzni akartam gáztadtam és csrrbrr volt ez nem hiba ez hülyeség válts vissza azt go szerintem
Hát vissza sírom még az Rn12-est.. ezzel meg úgy vagyok, hogy felgyújtom már.... nem hiszem, hogy rezonancia.. inkább valami a motorból jön vagy én már nem is tudom... :/
Huh Gábor, megvagy áldva azzal az RN19-cel. Lehet megkéne próbálnod egy cserét, ugyan erre a típusra csak megkíméltre. Nem szarok az R1-gyek de az eddigi kérdéseid alapján nálad sokminden kijön. Lehet nem becsülte az előző tulaja...
Valamelyikőtök találkozott már hasonlóval?
07 eriggynél, ha magasabb sebesség fokozatban vagyok pl. 5. vagy 6.-ban és alacsony sebességen majd gyorsítok akkor a tank alól csörgő hang jön.. majd fordulat és sebesség emelkedésnél megszűnik...
Helló srácok!
2004-s R1-m és olyan hangja van a kuplungomnak, mint egy Ducatinak száraz kuplunggal. Miért van ez?
A kuplung tökéletesen működik, csak rohadtul idegesít ez a zaj :S
Elnézést az ide pofátlankodásért, csak azt szeretném megkérdezni, hogy valakinek nincs-e véletlenül 2007-es R1-hez magyar nyelvű service manual-ja!
Ha valakinek lenne, akkor nagyon hálás lennék, ha elküldené nekem email-ben: karolypiros@freemail.hu
Előre is Köszönöm!
Üdv Mindenkinek és jó motorozást még a maradék jó időre!
Valakinek esetleg nincs egy elfekvo tps szenzor parosa 04es r1-be.
A motor nagyon halas lenne erte folleg ha a javitott verzio lenne
A nem gyári sárvédőmnél szerintem max. 3 mm hézag lehet.
Gyári lánckerekekkel érezhetően nyúlósabb lett a motor.
A /65-nél gyári lánckerekekkel a 6. tényleg olyan kímélő fokozat jelleget kapna.
Próbáld ki, hogy -98-as benyával is csinálja-e.
~2 hónapja nem ültem motoron. Ma reggel pöc-röf.
Jó volt a lovak közé csapni...
Nekem az általad leírt esetben, hörög-csörög-kerepel.
Viszont van benne kb 20-22ezer pálya km. Egy ml olajat nem eszik
Az "átkozott" Castrolból, soha semmi gondom nem volt vele.
07 eriggynél, ha magasabb sebesség fokozatban vagyok pl. 5. vagy 6.-ban és alacsony sebességen majd gyorsítok akkor a tank alól csörgő hang jön.. majd fordulat és sebesség emelkedésnél megszűnik...
nekem azt mondták, hogy egy nyomócsapágy csere, vagy mi segít rajta.
Vagyunk így páran.
2004-s R1-m és olyan hangja van a kuplungomnak, mint egy Ducatinak száraz kuplunggal. Miért van ez?
A kuplung tökéletesen működik, csak rohadtul idegesít ez a zaj :S
Ha oda jutok, valószínűleg felhívlak... Csak az nem mostanában lesz!
Üdv!
Bár, időm egy deka nincs rá, de ez lesz majd, remélem 2 héten belül!
Köszöntem az ötletet!
típusa:ngk lmar9e-j