2002 yamaha R1 silver tech színkódot tudja valaki? Kerestem a motoron de nem találtam matricát. A neten ezt találtam: 0791 Silver #3 (S3)
Elméletileg jó nem?
Helló! Kérdésem lenne hozzátok! rendeltem Led irányjelzőket a motorra viszont nagyon gyorsan villog! Tudtam hogy kell hozzá ellenállás vagy indexrelé ! Ki milyet javasolna? hol és mennyiért lehet kapni? Előre is köszi!
Hali , lenne egy hulye kerdesem:) (bocs hogy nincs ekezetem elsosorban) Ma vittem egy motoros cimborat , picit sulyos :) 120 kilo a tag...kerekezgettem is az o keresere vele....mekkora az eselye hogy a segedvaz meghajoljon ha tulsulyos emberkeket szallitgatok....lehet barom kerdest kerdek....de feltem a motorom :P
Azért a Yamahákba nem annyira egyszerű fokozatkijelzőt rakni, mint gondolnák egyesek.
A motor váltójában nincs fokozat kapcsoló, igy a sebesség és a fordulatsázm arányából lehet "kiszámoltatni" betanítás után a megfelelő fokozatot.
Szóval egy kijelző nem csak abból áll, hogy világít a szám, hanem azért van mögötte más is...
Ha valaki nem akar rá 20KHUF-ot számmi, akkor inkább ne vegyen...
Pohi, ha vettél és beszerelted please dobj már egy mailt, h hogyan szuperál, mert ennyiért elég jó ár és már én is elég régóta tervezek egy ilyet csak sokaltam érte a 20e körüli összeget.
Mail adatlapon.
Látom motorváltás-topicváltás.
Help!
Segítsetek légyszíves!
Yamaha R1 2000-2001 es fejidom, lámpa, tükrök, illetve jobb oldali idom kellene. Vmi elfogadható áron, illetve az ebayről v itthonról iridium / ezüst/ plexi...
Ez egy vadi új Arai Viper GT Banda! L-es méret (59-60)
Nem akart valaki mostanság Arai-t venni?