Ha tényleg annyi, az szinte semmi. Ettől nem merülhet le. Más hibát kell keresni. Mérd meg azért a töltést is. Járó motornál felkapcsolt tompítottal 13.5-14V között kellene lennie a feszültségnek.
(A multiméteren a zsinórt dugd át, én volt hogy elfelejtettem, a műszer nem szerette )
12 litert pályán eszik versenykörülmények között. 110-120as egyenletes utazóval be lehet csusszanni 6 liter alá. Máskérdes hogy nekem még nem sikerült megállni... :))) a nagy átlag amiben van hajtás is bő 7-8 liter.
RN22-es tulajdonosoktól kérdezném, bár tudom hogy a fogyasztás egy ilyen gépnél sokadik szempont ( ha nem az egyik utolsó ), de azt mesélte nekem egy RN22es tulaj hogy neki 12 liter eszik akkor is ha normál használattal közlekedik vele közúton. (Nálam a normál az 60-140 km/h) Valóban ennyit fogyaszt ez a motor vagy csak túlzott a srác?
Sziasztok! Tudnátok segíteni nekem olyan dologban ,hogy kinek milyen kormánygátló van a motoron! Tehát a típusára, a felfogatásra , és esetleg egy méretre lennék kíváncsi! A legjobb egy képpel mellékelve lenne jó! Előre is köszi a segítséget!(98-as R1 ről lenne szó)
Most hétvégén, VASÁRNAP, Balatonfüred, Tagore sétány? Nem csak R1nek,de innen a fórumból aki szeretne jöjjön, és jelezzen! Aztán ha van érdeklődés, pontosítunk!
Átküldheted az email címemre,de én a full bontott ábrás szerelési és elektronikai leírást szeretném megszerezni. Angol nyelven meg van pdf.-ben,de jó volna magyarul is!
Köszönöm azért ezt is!
(A multiméteren a zsinórt dugd át, én volt hogy elfelejtettem, a műszer nem szerette )
Normál használatnál 6-6,5, nekem pályán se ment 10 fölé. Persze ez még a karbis modell. A 2006-os is 6-7 között evett nagy átlagban.
Papásan mentünk (de még így se előzött meg senki).
RN22-es tulajdonosoktól kérdezném, bár tudom hogy a fogyasztás egy ilyen gépnél sokadik szempont ( ha nem az egyik utolsó ), de azt mesélte nekem egy RN22es tulaj hogy neki 12 liter eszik akkor is ha normál használattal közlekedik vele közúton. (Nálam a normál az 60-140 km/h) Valóban ennyit fogyaszt ez a motor vagy csak túlzott a srác?
meg tudod mondani, hol és mennyiért cserélnek palástot kipufogó dobon?
Köszi előre is!
Üdv
D
Most hétvégén, VASÁRNAP, Balatonfüred, Tagore sétány? Nem csak R1nek,de innen a fórumból aki szeretne jöjjön, és jelezzen! Aztán ha van érdeklődés, pontosítunk!
Nos?
címem: oroszjozsef@gmail.hu
Köszönöm!
Köszönöm azért ezt is!