Nagy zörgő okozója miiisssszter kuplung :) Vagy nem tudom, de 99%-ban az zörög náluk.. alapjáraton behúzod a kuplungot akkor halkabb lesz vagy elhallgat :) Generátor lánc :DD ezt kipufogón keresztül állapította meg?
FZ1 Fazert vasaroltam aminek 2004es R1 blokkja van. A motorblokk bal oldalabol kecetelo hang jon ki, hidegen es melegen egyarant.
A motor 2006os es garantalt 26000km-be van.
Ezidaig olajat csereltem, de semmi valtozas.
Van valami tipus betegsege vagy valaki talalkozotte ilyesmivel?
A mi általunk forgalmazott olyan, amiben az E-betü benne van, ellentétben a másoknál, olcsóbban forgalmazott verziókban. Európában mindenhol hazsnálható, csak Magyarországon van egy apróbetüs rész, miszerint az indexeknek 20cm-re kell lennie egymástól.
Mondjuk az utcai rendőr csak az E betüt nézi, mert azt nem tudja. Amúgy meg a motorra nem kötelező az index....
Ducati 1098 futóművel és Radiális Brembo fékkel én is jobban szeretem mint a 2006-os R1-emet.
Egy az egyben azért mégis elcseréltem volna egy nagyon fiatal R1-re
Ha csak akkor csinálja ha nem gyorsítísz akkor alap. Ha gázadásra csinálja akkor valami baja van. Nekem volt 2006 ig mind de észlehető egyenetlen járás 50km/h nál 4.ben. Megoldás:cibáljad
Sziasztok! kérdésem van hozzátok! 98-as R1 hazsnálom már 1 éve és amivel nem vagyok kibékülve az az hogy elinduláskor illetve menet közben alacsony fordulaton úgymond "rángat" a gép(vissza kell váltani egyet hogy jó legyen típushiba?)! vagy ez mitől lehet? kuplung? exup?más....?
előre is köszi
Olyan kérdésem lenne, hogy aki magyarországon vásárol R1-et szalonban, ahoz adnak-e magyar kezelési utasítást? Vagy tud-e valaki adni bármi linket 2009-es RN22-es modellhez kezelési utasításhoz?
Nekem pont egy hete makkant meg. Lámpa lekapcs, és hazajöttem vele. A generátor ég le. Ha sorbakötsz 12v-os izzót, és lehúzod a generátor csatlakozóit, rákapcsolod világítania(kellene).
2003-as R1. Elment a töltésem valószínűleg. Raktam fel ledes akku figyelőt 12.5-öt mutat az akku. Beindítom, nem ír ki töltést csökken az akkufeszültség 12.1 majd 12.0 stb.
Odapengettem neki, akkor felment 12.5-re, de fordulatszám leesésekor semmi. Gondolom 14.5 körül kellene töltenie a generátornak.
Hiba okát hol keressem? Generátor? Fesz. szabályzó?
Úgy derült ki a dolog, hogy Mátráztam hétvégén aztán megállásnál lefulladt, majd nem indult csak tolásra. Végül arra sem, teljesen megette az akkut.
De lánc sincs benne.
Ebben szerintem nem láncos a generátor, úgyhogy annak a hangját nem nagyon hallod
most nezte meg egy nagyobb szaki, es a generator lancara gyanakszik.
valakinek evel a lancal volte problemaja?
FZ1 Fazert vasaroltam aminek 2004es R1 blokkja van. A motorblokk bal oldalabol kecetelo hang jon ki, hidegen es melegen egyarant.
A motor 2006os es garantalt 26000km-be van.
Ezidaig olajat csereltem, de semmi valtozas.
Van valami tipus betegsege vagy valaki talalkozotte ilyesmivel?
A segitseget elore is koszonom!
A mi általunk forgalmazott olyan, amiben az E-betü benne van, ellentétben a másoknál, olcsóbban forgalmazott verziókban. Európában mindenhol hazsnálható, csak Magyarországon van egy apróbetüs rész, miszerint az indexeknek 20cm-re kell lennie egymástól.
Mondjuk az utcai rendőr csak az E betüt nézi, mert azt nem tudja. Amúgy meg a motorra nem kötelező az index....
Ezt amúgy elfogadja a rendőr is az utcán?
Egy az egyben azért mégis elcseréltem volna egy nagyon fiatal R1-re
előre is köszi
Olyan kérdésem lenne, hogy aki magyarországon vásárol R1-et szalonban, ahoz adnak-e magyar kezelési utasítást? Vagy tud-e valaki adni bármi linket 2009-es RN22-es modellhez kezelési utasításhoz?
Köszönöm!
Ha most elkel, akkor 2014-ben megpróbálkozom egy fiatalabb beszerzésével. Ha nem, akkor van egy szuper motorom a következő szezonban is.
2003-as R1. Elment a töltésem valószínűleg. Raktam fel ledes akku figyelőt 12.5-öt mutat az akku. Beindítom, nem ír ki töltést csökken az akkufeszültség 12.1 majd 12.0 stb.
Odapengettem neki, akkor felment 12.5-re, de fordulatszám leesésekor semmi. Gondolom 14.5 körül kellene töltenie a generátornak.
Hiba okát hol keressem? Generátor? Fesz. szabályzó?
Úgy derült ki a dolog, hogy Mátráztam hétvégén aztán megállásnál lefulladt, majd nem indult csak tolásra. Végül arra sem, teljesen megette az akkut.
A válaszokat előre is köszönöm.