Használt autón elég sok hulladék R1-es van sajnos.. Jó párat felhívtam én is, és mind sérült volt vagy már kép alapján látszik (matricázásból ), hogy egy kókány..
üdv. eladó a képen látható yamaha r1 / 2001-es évjáratú alkatrészek. a fényezés nem gyári, újrafényezett de minőségi. csak egyben eladók ár 100 eft. bővebben telefonon a 0620/598-2538-as számon ! pestmegye
Mert a villán a krómhiány az elcsavarodott villa miatt van. A sérüléseit félig tüntették el a többi az új gazdára vár ami pénzbe kerül. 1.3-ért 2004-est még jót is kapsz. Én már ezt kinőttem h 2 akra miatt megvegyek 1 pénznyelőt. A motor legalább 3 motorból van összedobálva és ez messziről lerí.
Huu akkor nem voltal tolle elragatattva ezek szerint?
Mentel is vele.nekem nem mondta a srac hogy le van attelezve meg a kuplungra is direkt rakerdeztem telefonon de azt mondta hogy tutti minden.
Te miert nem vetted meg ha megkerdezhetem?
2007-2008-hoz van pár alkatrészem ha vkit érdekelne emailbe érdeklődhet...teljesség igénye nélkül amik eszembe jutnak:
Hátsó lámpa,kuplung,-fékkar,jobbos lámpa(javított),kipufogó rendszer alkatrészei..exup,bovdenek,hővédő,indexek,r.számtartó konzol,fékcső,lánckerék(első,hátsó),katalizátor,szerszám készlet..stb..stb..
Én voltam megnézni körösladányban van. Bal oldalán volt, hűtő csonk sérült ,villa alsó részén horzsolás villaszár csak a jobb króm hiányos. Hátsó villa karcos. Nagyon durván leáttételezve. A gyári idomjai szépek csak tárolási sérülései vannak de nem durvák. Ja és a kuplungja zörög és a lánc sem bír 5000 nél többet.Motorikusan Határeset az még elmegy csak az elfokolt tengely miatt egyenetlen. Remélem segítettem.
Elege komolyan nezegetem csak az a baj hogy kulfoldon vagyok es nem tudom megnezni egyenlore
Szoval ha valaki tud rolla valamit itt a lehetoseg h szoljon vagy halgasson mindorokre:))
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan hibával hogy a fordulatszám mérő beindítás után kb. 3000-es fordulattal többet mutat egyfolytában?
Ha tudtok rá megoldást azt nagyon megköszönném!
Van pár idomom 98-99-es R1-hez keress meg. Ugyanitt hátsó ülés is lesz eladó, valamint nagy fényű E betűs ledes hátsó lámpa, fighter fejidom projektoros lámpával minden fillérekért.
Sziasztok!
Érdeklődnék ,hogy honnan tudok vásárolni 98-as R1 hengerfej tömítést?mivel a környéken ahol lakom nem nagyon tudnak rendelni!illetve eladó hűtője van valakinek hozzá?ami még érdekelne az a 2db kormány melletti idom (úgynevezett kábelköteg takaró)!előre is köszönöm!
Szia!
Az enyém 2000-es évjáratú,ugyanígy működik.Azért nem tudja álló helyzetben 103 fok alá hűteni,mert 102 foknál kikapcsol a ventilátor.Az enyémen 107 foknál bekapcsol és 102-nél kikapcsol.
Neked sikerult venned valamit?