Érdemes átnézni a csatlakozókat, leszedni, kitisztítani, beállítani. A Service manual a 6-12 fejezetben írja le, hogyan kell beállítani. Raktam fel egy képet, hol található. Karburátor jobb oldala. A Youtubon van video tisztításról, befújja elektronikai tisztítósprayel.
ne közlekedj vele 5000 alatt :) :D am nekem a gyertyák miatt nemmennek a néha a hengerek, vmi film rétegszerűség képződik rajta, és utánna már oldalt adja a szikrát. Az uj gyertyával is. Pár hét alatt ilyen lett nekem.
helló kedves racingpeet#66 ha megoldható lenne majd írj már légyszíves nekem(oroszjozsef@gmail.hu), mert hasonló problémám van nekem is! 1-2-3 henger megy a 4-es meg csak 5000 fölött! az lenne a kérdésem hogy neked mi volt a megoldás?
előre is köszönöm!(azért írok ide mert nem találok privát elérhetőséget!)
Ennyire lusta vagy? A seggedet nem kell kitörölni?
10 hsz-sal ezelőtt belinkelték neked azt a nyomorult manual-t. Abban benne van... Méévagybarom?
Total 3,6 L
Szűrő nélkül 2,7 L
Szűrővel együtt 2,9 L!
Szívesen!
Még annyi kérdésem lenne hogy gyárilag milyen szimering kell az első lengéscsillapítóba? mi lenne a típusa mert amit rendeltem és ami érkezett nem épp az amire gondoltam! mert amit én néztem az 2 ajkú volt ami jött az 1 ajkú ! sokat számít ez a különbség?
Képem nincs mert már 2éve eladtam.Most meg 05 van ezen meg már nem olyan.Ha jól emlékszem bal oldalrol a tank alatt látszódott. szerintem a neten találsz eladó exap szelepet motorral nem is drágán de ha rendszer van a gép alatt meg direkt szürő nem is szükséges és ha ki van kötve nyitva legyen. Fixáld le
Sziasztok! Én is egy kis segítséget szeretnék. A képen látható idom csavart keresek RN04 es hez. Bontóban nem kapok, az új szett pedig méregdrága. Ha valakinek akad egy felesleges darabja azt megköszönném . Előre is kössz.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek! van egy 99-es gépem 2 hete vásároltam! ,ma felnyitottam a tankot mert érdekes nekem a motor az alsó tartományban nagyon erőtlen és nagyon szarul pörög,amikor benézek a tank alá akkor látom hogy az exup-szelep bovdenje ki van kötve ! na kérdésem most következik!Hova van eredetileg bekötve? mihez megy a másik vége? hogy tudom letesztelni hogy jó-e ? olvastam hogy kb 30 perc alatt be lehet állítani!ebben tudna nekem valaki segíteni?
Előre is köszönöm a segítséget!
előre is köszönöm!(azért írok ide mert nem találok privát elérhetőséget!)
10 hsz-sal ezelőtt belinkelték neked azt a nyomorult manual-t. Abban benne van... Méévagybarom?
Total 3,6 L
Szűrő nélkül 2,7 L
Szűrővel együtt 2,9 L!
Szívesen!
köszi
Segítséget szeretnék kérni tőletek! van egy 99-es gépem 2 hete vásároltam! ,ma felnyitottam a tankot mert érdekes nekem a motor az alsó tartományban nagyon erőtlen és nagyon szarul pörög,amikor benézek a tank alá akkor látom hogy az exup-szelep bovdenje ki van kötve ! na kérdésem most következik!Hova van eredetileg bekötve? mihez megy a másik vége? hogy tudom letesztelni hogy jó-e ? olvastam hogy kb 30 perc alatt be lehet állítani!ebben tudna nekem valaki segíteni?
Előre is köszönöm a segítséget!