Köszi!
Tetszik a motor a motricák főleg! Látszik rajta, hogy volt gazdája. A rendszámtartót visszacseréltem gyárira, de ha a napokban megint csekket kapok (mert gyanus) lehet csak műszakiig lesz rajta:) A dob nagyon tetszik, legalább nem kell vennem sportdobot. Durrog vissza rendesen:D A motorral voltál kint Rossiéknál?
Szia.Enyém volt a motor 2 évig,igaz csak 3000km-t gurultam vele,sokat állt.Az aksi új,feltöltve volt eltéve.Új gumikat kapott nálam,és felpolíroztam a felniket,hátulját variáltam át,a kipufogót alakítottam át,45-ös cső van átengedve rajta,de soha semmi problémám nem volt vele.A matricák Tavulliából (I) vannak,Rossi szülőfalujából,Fan klubjában vettem.Átalakított csővel motoroztam,de semmi gond nem volt vele,szerintem sokat állt,azzal kapcsolatos a probléma.Sok sikert hozzá,jó és a legszebb sport szerintem.Csá
Olajba tudtok ajánlani vmit? Tükörje nincs valakinek, 2000es évjáratúhoz? Am sikerült elinditani a motort, 2 gyertya is kukás volt. Meg nemis bele való volt benne.
szevasztok...egy pici segitsegre lenne szuksegem r1 99 rol lenne szo a moci hibatlanul mukodik csak neha nekem is kidob egy hibakodot 0-7500 felugral a fordulat de abbahagya es szepen megy a moci csak azert piszkalja a fantaziamat hogy mi lehet...ha valaki tudna segiteni azt elore is koszonom
ha beakarom inditani akkor csak tejles gáznál lehet, akkor elpöfög alapjáraton és ha visszaengedem a gázt leáll, akkor mi baja lehet? Gondolom nemindul el minden henger. Mit nézzek meg rajta, merre induljak. A fordulatszámmérő 8000 ig kimegy pár mp-nként.
Tudnátok segiteni, hogy ez hová csatlakozik? A karbisor másik oldalán is van 1 ilyen csatlakozó. Átlapoztam a s.m. alt 3x is, de nemtalálok róla képet, hogy hová mehetne. Nekem pedig nincs rádugva semmi. A neve : 12 Vacuum chamber air vent hose
sziasztok segítségre lenne szükségem!van r1 2001-em(rn04)szeretnék belerakatni dyno-jet-et karburátor kittet dob rajta annyit,hogy megérje kicserélni,és mennyivel fog növekedni a fogyasztás?ja és kéne egy jó szerelő aki beszinkronizálja és kicseréli köszönöm előre is
Van itt olyan 2002-2003-as évjárattal rendelkező tulaj Budapesten vagy vonzáskörzetben aki tudna segíteni és rám ér egy negyed órára?
Röviden:
Törött volt a motorom eleje, 95%-ban elkészültem az újjáépítéssel, de van bennem 1-2 megválaszolatlan kérdés amire nem tudom meg a választ ha nem látok élőben egy ép motort. Hova van rögzítve és mire a benzinpumpa relé, a világítás relé, hogy van elvezetve a fényszóró kábel, a hűtő ventilátor relé és a biztosítéktábla helye. (utóbbi 2 azt hiszem a duda konzol műanyagjára van akasztva, de nem tudom) Szóval csak bekukkantanék a kormány és a lámpa közé, hogy tudjam mit kell beszerezni a relék rögzítéséhez és melyik kábelt hol vezessem el. Ne össze vissza lógjanak már a cuccok meg gyors kötözőzve legyenek, meg akarom csinálni normálisan.
Köszi!
Sziasztok!
Van 3 db eladó jegyem a Symában megrendezésre kerülő SuperMoto versenyre. egymás mellé szólnak a jegyek (ez a 8000 forintos jegyek az 5. sorba)
Tetszik a motor a motricák főleg! Látszik rajta, hogy volt gazdája. A rendszámtartót visszacseréltem gyárira, de ha a napokban megint csekket kapok (mert gyanus) lehet csak műszakiig lesz rajta:) A dob nagyon tetszik, legalább nem kell vennem sportdobot. Durrog vissza rendesen:D A motorral voltál kint Rossiéknál?