A pályagumi nehezen melegszik be és ha nem vagy egy sportosan motorozó egyén akkor sztem hanyagold.
De ha kellően melegen tudod tartani akkor zsírkirály.
Egyébként meg utcaiba is vannak olyanok amik nagyon jól tapadnak, és könnyebben melegszenek.:
Dunlop D211 Gp racer
Bridgestone battlax r10
én ezeket használom már jó ideje, és szerintem ezek a legjobb utcai gumik az árukon is érezhető, hogy nem hagyományos amit tud.
Helló!
valaki nem tudna nekem adni egy kis infót! van egy 98-99-es R1-em ,a kérdésem az lenne,hogy milyen gyertya,motorolaj,váltóolaj,levegőszűrő,olajszűrő,vezérműlánc
stb... ami kopó alkatrész illetve amit cserélni kell általábanvagy esetleg valakinek valami elektronikus kézikönyve lenne hozzá?fizetnék is érte! illetve ezeket a dolgokat hol tudom beszerezni( kedvező áron) tudtok valami jó webshop-ot?vagy pesten vagy szabolcsban boltot
előre is köszönöm
Ha érdekel alkatrész akkor dobj egy emailt.
Adatlapon van.
Ha keresel még olajat akkor tudok segíteni.
Motul előnyben.
Fékcsövek,kipufogók,h.lánckerék,egy javított jobbos lámpa...
De ha kellően melegen tudod tartani akkor zsírkirály.
Egyébként meg utcaiba is vannak olyanok amik nagyon jól tapadnak, és könnyebben melegszenek.:
Dunlop D211 Gp racer
Bridgestone battlax r10
én ezeket használom már jó ideje, és szerintem ezek a legjobb utcai gumik az árukon is érezhető, hogy nem hagyományos amit tud.
RN12-re keresnék kuplung bowden-t, ha valakinek lenne!
Fórumon ilyen kérdést feltenni..az háborúhoz vezethet!Vezet is általában.
Lenne egy kérdésem és illetve tapasztalat tanács gyűjtése...
Vágott slick gumiról mi a véleményetek? Már mint utcára? Sokan dicsérik és szidják...
http://www.yamaha.hu/eu/servic...
valaki nem tudna nekem adni egy kis infót! van egy 98-99-es R1-em ,a kérdésem az lenne,hogy milyen gyertya,motorolaj,váltóolaj,levegőszűrő,olajszűrő,vezérműlánc
stb... ami kopó alkatrész illetve amit cserélni kell általábanvagy esetleg valakinek valami elektronikus kézikönyve lenne hozzá?fizetnék is érte! illetve ezeket a dolgokat hol tudom beszerezni( kedvező áron) tudtok valami jó webshop-ot?vagy pesten vagy szabolcsban boltot
előre is köszönöm
köszi a segítséget! :D
http://www.kepesmotor.hu/onroa...