2002-2003-as R1 hez eladóak az alábbi alkatrészek:
-bal oldalidom 2002-es kék fényezés
-ekeidom
-tank oldaltakaró idomok (utánygártott)
-belső takaró idomok a hűtőnél (szintén utángyártott)
-hátsó sárvédő
-hátsó lámpa
-kormánykifli aljára rögzített műanyag kábelvezető
-jobb hátsó lábtartó
-ECU
-leömlő + az utána következő tag exup nélkül
Alkatrészek 2009 után R1-hez:
-vezérműtengelyek 7e km-el
-hűtő berendezés csövei
-olajhűtő
-termosztát
-kiegyenlítő tartály
Amit továbbra is keresek 2003-as R1-re:
-kuplungfoglalat állító csavarral
-bal oldali takaró idom (a váz és az oldalidom közötti 3 ponton felfogatott idom)
-bal oldali kezelőszerv (ha törött az sem gond)
Nehéz dió, de türelem rózsát terem.
Én 1 évig keresgéltem, 7-8 motort megnéztem míg végül 2010 áprilisában megvettem az R1-emet.
Akkor 1.3-1.4 misi körül már meg lehetett kapni a 1. tulajos szervizkönyves, sérülésmentes 2005-ös motort.
De a megnézett motorok közül csak 2 volt, amit meg mertem volna venni. (Az egyiket megvettem. A másik egy szintén Silver Storm festésű banki lefoglalt motor volt (kevés km-es karcmentes vas "kocka" hátsó gumival).
A többin látszódott, hogy "kapott az arcába", 3-nál sikítva menekültem az állapotuk láttán.
És azóta eltelt 3 év...
Törött volt, ezért is festették át. De futómű rendben van a gyújtáson még kell állítani nem tetszik a fülemnek. Amúgy rendben van a szokásos olajcsere gyertyasorcsere fékfolyadékcsere után nem lesz kivetnivaló rajta. Kap még egy jobb gumit aztán majd meglátjuk egy nyiltnapon, hogy mit mutat
Vele kellene felvenned a kapcsolatot, ha jól emlékszem, 8k km, fújt a jobb oldala, de itt a topic-ban vannak képek, amik a sérült állapotát mutatják, semmi komoly, csak karcos volt, és újra fújta.
-bal oldalidom 2002-es kék fényezés
-ekeidom
-tank oldaltakaró idomok (utánygártott)
-belső takaró idomok a hűtőnél (szintén utángyártott)
-hátsó sárvédő
-hátsó lámpa
-kormánykifli aljára rögzített műanyag kábelvezető
-jobb hátsó lábtartó
-ECU
-leömlő + az utána következő tag exup nélkül
Alkatrészek 2009 után R1-hez:
-vezérműtengelyek 7e km-el
-hűtő berendezés csövei
-olajhűtő
-termosztát
-kiegyenlítő tartály
Amit továbbra is keresek 2003-as R1-re:
-kuplungfoglalat állító csavarral
-bal oldali takaró idom (a váz és az oldalidom közötti 3 ponton felfogatott idom)
-bal oldali kezelőszerv (ha törött az sem gond)
Én 1 évig keresgéltem, 7-8 motort megnéztem míg végül 2010 áprilisában megvettem az R1-emet.
Akkor 1.3-1.4 misi körül már meg lehetett kapni a 1. tulajos szervizkönyves, sérülésmentes 2005-ös motort.
De a megnézett motorok közül csak 2 volt, amit meg mertem volna venni. (Az egyiket megvettem. A másik egy szintén Silver Storm festésű banki lefoglalt motor volt (kevés km-es karcmentes vas "kocka" hátsó gumival).
A többin látszódott, hogy "kapott az arcába", 3-nál sikítva menekültem az állapotuk láttán.
És azóta eltelt 3 év...
Ha az árban megtudunk egyezni érdekelhet!
R1 service manuals
es galfer fekcucc jogy meg is aljon az ember a célegyenes végen
Egy kalappal hozzá!
Ja, a Lyahama elég szar motor, minek vettél ilyet?
http://www.sportmotor.hu/tagok...