Ez az R1 topic
Ezt a fajtát 2002-ig gyártották. 2003tól már injektorosak, és az első fényszórók projektorosak, de a teleszkóp még nem fordított és a fékek sem radiálisak(2005-től már fordított, radiális, de a kasztni u.a)
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy: Néztem egy R6os mocit, szép és jó de vmin megakadt a figyelmem, a következőn: a tulaj azt írja hoyg 2004es évjáratú, és 2006ba lett forg-ba helyezve. Ez szép és jó. DE. Ezt a nagyobb kasztnis R6ost nem csak 2002ig gyártották? Szóval mi ez a +két év? Mert nem az, ha tényleg jó a moci akkor jólvan, csak azért ahoyg néztem 650körül is lehet szépeket kapni, ez meg 100assal több. Köszi szépen előre is a válaszokat! Itt a link a motorról : http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_r6_25kw_akorl-620551
8
Ezt a fajtát 2002-ig gyártották. 2003tól már injektorosak, és az első fényszórók projektorosak, de a teleszkóp még nem fordított és a fékek sem radiálisak(2005-től már fordított, radiális, de a kasztni u.a)
Valaki tud valamit erről az R1-ről? Nagyon érdekelne az előélete ha valaki megosztaná velem :) Válaszotok várom és előre is köszönöm!:)
8
Köszönöm.
Bocsi nem voltam mostanában net-közelben.
n0k3dl1@gmail.com
Köszi!
Érdekel engem is. Idomok sérültek, vagy ki lett javítva?