Üdv Srácok, segítség kellene.
2005 R-1 levegőszűrőcserénél a tankot felemeltem, kiszedtem a 9 db. csavart és a fedelet nem tudtam felfeszíteni. Rosszul csináltam valamit talán, hogy kellene tovább? Köszi.
Ma beszéltem tekercselős csávóval ő aszt monta hogy most másképp fogja megtekercselni, eddig delta tekercselés volt rajt vagy mi és most csillagba tekercseli újra. Állítólag sokkal stabilabban üzemel. Gariból megcsinálja. Kíváncsi leszek.
Helló! segítség kéne! Van egy 2003 as R1 em szétégett a töltőtekercs benne, valószínű ujratekercseltetem vagy veszek bontóból használtat. A kérdés az hogy mi okozza a szétégést és mi rá a hosszútávú orvosság?
A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok!
2001 es R1 hez kellene kuplung bovden, 10 perce szakad el. Esetleg valaki tud olyan helyet a neten ahonnét jó áron lehetne rendelni? Én eddig nem találtam sehol,vagy rossz helyeken keresem.
Előre is köszi.
Keresek 07-08"-as R1-est vételre, ha esetleg tud Valamelyikőtök egy jó állapotút akkor írjon :)
Azonban az én R1-esem eladó: http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Megjöttek ma a törött darabok, köszönöm! Meg is barkácsoltam egy részét. Hátulról még megerősítem üvegszállal, bár így is bika. Csiszolás, szórógitt, kevertetek egy spray gyári színt megfújom és kész is.
2005 R-1 levegőszűrőcserénél a tankot felemeltem, kiszedtem a 9 db. csavart és a fedelet nem tudtam felfeszíteni. Rosszul csináltam valamit talán, hogy kellene tovább? Köszi.