Hali r1 szakik!
Új vagyok még a fórumon.
Nekem egy '05-ös R1-em van..
Gyújtásra ugyebár ön-tesztel..és mostanában észrevettem az exup szelep tesztelésénél egy hibát, miszerint ennek is egyszer kellene letesztelődni, de -(eleinte csak ilyen gerjedés hangja volt..most már viszont..)-végtelen ciklusban tesztelgeti magát..húzogatja az alsó (2.-es) bowdent... de nem áll le, folyamatosan újratesztel..Motor beindítása után nem csinálja...
A kérdés, hogy ez mennyire problémás? Volt-e már valakinek hasonló és mi lett vele?
Valamint ezt tudnám esetleg orvosolni házilag is?- Vagy mindenképpen szervízbe kellene vitetnem? és kb. mennyibe fáj az hogy rádugják a gépre? + még hogyha cserélni kell?
de ez mar gitteles es fűlleres festes.ugyhogy az egessz fejidomot fesetetnem.csak vigyazz amikor szetszeded a müszerfalat is felig ki kell csavarni mert mögötte fersz csak hozza ahhoz a csavarhoz ami a fejidomot tartja .szembol nezed a mocit a ket lampa között van.
enge,m is megtrefalt
99 R1 hez vettem ázsiai dílertől 1 szettet. Gyári színhez semmi köze, ami a gyárin metál az itt nem az, fényezés minősége közepes /Én itthon visszaadnám javításra/ a felfogatási pontok kb jók, de kellett alakítani a gumidugós csavarfelfogatások átmérőjét hogy beférjen a gumi, illetve az összes csavarlukat átmérőre fúrni a fényezés gittelése miatt, a kipufogó egy idő után hullámossá tette a hasidom alját mivel nincs rajta hővédő betét és az anyaga is más mint a gyárié, a hátsó sárvédő olyan ferde volt fel sem raktam, a belső fele fényezetlen és utólag kellett feketére kifujatnom mivel beleködőltek fényezéskor ami rondán látszott a fejidomnál, a felfogatási pontokhoz a belső merevítés kimerítette a vicc kategóriát mivel műanyagot olvasztottak fel az idom belsejére a csavarhoz, a lámpák körüli rés rengeteg álitgatás után lett csak elfogadható de nem tökéletes.
Tehát melós egy dolog ha szépre szeretnéd ami nem lehetetlen csak ahoz kell türelem. Összeségében az ára miatt éri meg ha jól veszed. Ja és ne feledd hozzászámolni a vámot ha nem az EU -ból jön, én is csak pilláztam mikor jött hogy átvehetem a vámhivatalban a központi postán.
RN12-es R1-esnél mit lehet tenni a kuplung zörgés ellen? Kuplung kosárban lévő csapágy gyere? Vagy mi zörög benne?