Minden kedden viszek árut reggel 8 körül kecskemétre vagy soltvadkert fagyizó solt dunaföldvár bármikor hétvégén mocival megoldható legalább gurulok eggyet
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy az RN rövidítés és az utána lévő szám mit jelent? Nézegettem eladó R1-eket és többnél is láttam ezt kiírva, rákerestem hogy mi lehet, de semmi találat.
országúton nem melegszik, inkább csak ha araszolok. Bekapcsol a ventilátor is, úgyhogy akkor ez ezek szerint normális. Akkor az alapjárattal lesz a gond.
Szia!
Köszi az infót, már ez is sokat segített, legalább nem parázom a hőmérséklet miatt. De akkor miért nincs alapjáratom ha meleg a motor? Köszi
Móni
Motorozik valaki 2012-es r1-el ami már kiprögésgátlós? Azért lenne csak érdekes mert az enyémbe (2010) van valamilyen utólag beszerelt kiprögésgátló, ami biztos hogy nem bazazz. Be van kötve az elektronikába, vezetékkel csatalkozóval mindennel, csak a gond hogy hátul nincs hozzá semmi, gondolok itt arra hogy a hátsó keréken nincs sensor vagy ilyesmi, azért lenne érdekes hogy '12es r1be ez hogyan van megoldva. Az is érdekelne ki ért ehhez itthon, ha mondjuk meg akarom akarom tartani, nem pedig csak kidobni.
Ventillátor bekapcsol?
Menet közben (országúton) is melegszik? Mert ha lámpánál állva látsz rajta 107 fokot, az szerintem normális. Az R1 hűtőventillátora ha jól emlékszem 110 foknál kapcsol be.
Ha országúton is melegszik, akkor én sürgősen betolnám egy szervizbe.
Tomate neked mijen motrod van ? szerintem egy R1- nek a vege nem 260-nal van mert faj az eszed emiat? en ojanoktol kertem velemenyt akik hozza tudnak szolni ..
Köszi az infót, már ez is sokat segített, legalább nem parázom a hőmérséklet miatt. De akkor miért nincs alapjáratom ha meleg a motor? Köszi
Móni
helyesírásellenőrzőt?
Menet közben (országúton) is melegszik? Mert ha lámpánál állva látsz rajta 107 fokot, az szerintem normális. Az R1 hűtőventillátora ha jól emlékszem 110 foknál kapcsol be.
Ha országúton is melegszik, akkor én sürgősen betolnám egy szervizbe.
-hátsó sárvédő
-hátsó lámpa
-2db bal kormánycsutka + súly
-gázkar bovdenekkel és házzal
-kipufogó összekötő
vtr1000sp: ha már tanács kell akkor ismerkedj az elipszilonnal. Vagy rakj be egy helyesírásellenőrzőt a böngésződbe .
Eszem megáll.