Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak egy a gebasz. Egész nap dolgozom mint a gép,délelőtt van 3 órám,utána gálya estig.
Ugyanaz a baja mint amikor lent voltatok.
meik a jó?amit másodjára linkeltem ?
baszod, Sanya, még 10 nap van addig - ennyi idő alatt szét lehet szedni 1000 darabra, meg össze is lehet rakni...
... és mondtam, hogy gyújtás baja van

Amúgy mit (nem) csinál?
Jó hát, ez egy jó TV, de a lei árfolyamához fingom sincs, itthon 92 eFt kb.
De ha csak bébiszitternek kell (hogy a gyereknek menjen egész nap ) arra főleg tökéletes.
Már lassan olyan kevesen leszünk,hogy jobb lenne halasztani
Nem tudom megcsinálni,és dolgozom egész héten megállás nélkül. Sajnos nincs esély rá. Fogalmam sincs mi lehet a baja. Nagyon szerettem volna elmenni,de így nem tudok.
Nincs foglaló!
De nem lehet,hogy megcsinálod addig?
Sajnos nem lett jó a motor. Nem tudok elmenni veletek Erdélybe,hacsak nem bringával. Sajnos gőzöm sincs mi baja lehet,ma hoztam el a karbisort Ábrustól. Talált néhány hibát benne amit ki is javított,de ennek ellenére sem működik a motor.

Sajnálom.

Arni! Szeretném kifizetni a foglalási előleget,mert ez így korrekt,csak írd meg mennyivel jövök. Valamelyik tekergő majd elviszi neked.
Csak tvzni kell,nappaliba lenne: gyereknek mesézni,nekem meg az n geographic.Ritkán filmezünk
Ja, ha online boltból akarod megvenni, akkor én olyant választanék amihez helyszíni garanciát adnak.
Tehát gebasz esetében házhoz megy a szerelő, és nem kell az adott üzlet ügyfélszolgálatához, vagy mittudomén hova visszajuttatni a garanciális ügyintézéshez.
Amit linkeltem fórum, ott ez az már a jobbak között van, de ha van még rá pénz akkor:

"Ha jót akarsz, akkor a 6-os szériából választasz, pl. J6200, J6300, H6400. Ezeknek a lejátszója is jobb, bár ami a tévében van egyik se tökéletes. Viszont HDMI-ről minden megy."
Szétszedtem a karbit,sárga fátyolos nagyon vékony benzinsár volt benne.Kimostam benzinnel és visszaraktam.Beiktattam egy szüröt ugy,hogy nem vágtam a csöböl hanem annyival toldottam meg amennyi kellett a szürötöl a csapig.igy ha baj van lelököm a szüröt az átlátszó szar benzincsövel együtt és visszadugom a csövet
Ez a tv
néztem full hd tévét és szar volt a képminöség(blaupunkt)
Az enyém samsung legalább 6-7 éves és sokkal szebb a kép mint sok új tévén
100 cm a tv asztal és nem akarom hogy kilogjon ugyhogy 90 cm-es tv kell.
Mi a 90 cm? ekkora hely van neki? vagy ekkora képet akarsz? A 42" képátlójúak közt kell nézelődni.
Full HD LED LCD már mind, ill. csak ezt szabad megvenni, Panasonic, Samsung, LG. Noname xart ne vegyél, azoknak a képe kritikán aluli.
A 100-ba beleférhet, a Pana talán 130.
Most irány a garázs.
Hát az a fontos,hogy pontos legyen,a többi nem számít. Vicustól kaptam ezt is,mint mindent. Még 1x köszönöm a segítséget.

A Vicus szépen boldogult az Omegával,csak Kakasdnál visszaadta mert kanyarokban és emelkedőn nem szerette volna a dolgot.
Sanyám ez annyit jelent hogy a tiéd is ugyanazt tudja mint amit a fizikai alapon működő "valóságsó" azaz teljesen pontos.
Úgy látom ádám is indult.