Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már megnézték
Szia itt próbáld meg az lesz a te oldalad. https://www.sportmotor.hu/foru...
annyira ne bonyolítsd túl a dolgot Gyulus átmegy azzal a tükörrel is mi van neked rajta.
nem lakik valaki pécs kőzelebe? megnezné Sanyi mocijat?
Én még a gyertyát kicserélném az nem tart semeddig...
Sziasztok sos be kérnék segitséget vettem egy Yamaha fz6 sa 2006.09 gépezetet,a probléma ma kezdődött alapjáraton járt a moci és egyszer csak leállt a műszerfalon csak az órát jelzi hiába adom rá. A gyujtást első lámpa sem világit és természetesen be sem indul :((
neten talalsz 10 rugoer tükrőt 1/pár de ha mőgőted ül valaki en enyembe nem látok semmit!!
Srácok,eredeti rövid kerek fejű tükrei vannak valakinek 600/500-hoz?Vennék egy párat,mert az enyémen az se gyári,most már nem szeretném ha bármibe is bele kötnének vizsgán.Még így is necces mert a rendszám tábla is ki van fúrva,valamelyik előző tulaj lusta volt kicserélni a törött tartót,és felcsavarozta.Szóval ha van eladó gyári tükre valakinek,szóljon!
Sanyi,ha a gumi szívócsonkok nem szakadtak,és a szelepek is zárnak rendesen,akkor gyújtás hibádzik.Ábrus ért a karbikhoz,mellesleg én is vagy tízszer szedtem szét a karbisort mire rájöttem Ábrussal hogy a szelepek nem zárnak,nincs kompresszió.
benzin gyufa :D
Valami ötlete biztos van ?
Persze,nemrég beszéltünk.
Ja tènleg,másodjára ugyanezt akartam csak a 80 centiset.
Hát Forma1 szerelőnek ne menj el, azok éjszaka is nyomják az ipart - a miszlikre tört romot újjá varázsolják éccaka, rajtad meg egy ilyen kis hiba is kifog
A délelőttös 3 órádba mért nem fér be? ha nem lesz kész, rácsukod a garázsajtót, és másnap folytatod...
Sztem 2x egymás után ugyanazt linkelted de az sztem jó. Ilyesmit vett a barátom (5000-es széria), csak 55" méretben, tavaly. Meglepett, hogy milyen jó a képe, pedig én a plazmához viszonyítom.
Tudom,hogy ő csinálta csak gondoltam felhívtad miután láttad,hogy nem megy.
Józsinál volt a karbisor,ma hoztam el. Sajna kevés az idő.
Józsival beszèltèl?Nincs ötlete mi lehet?
Elhiszed én szeretném ezt legjobban? Még holnap megpróbálom. Ha nem jön össze,akkor sajna nem megy.
Lehet csak valami apróság.Mèg összejöhet
gyanús
Sztem megy a levesbe az egész,mert agyilag már rámegyek lassan. Megmérgezi az életemet ez a szar.