Sziasztok sos be kérnék segitséget vettem egy Yamaha fz6 sa 2006.09 gépezetet,a probléma ma kezdődött alapjáraton járt a moci és egyszer csak leállt a műszerfalon csak az órát jelzi hiába adom rá. A gyujtást első lámpa sem világit és természetesen be sem indul :((
Srácok,eredeti rövid kerek fejű tükrei vannak valakinek 600/500-hoz?Vennék egy párat,mert az enyémen az se gyári,most már nem szeretném ha bármibe is bele kötnének vizsgán.Még így is necces mert a rendszám tábla is ki van fúrva,valamelyik előző tulaj lusta volt kicserélni a törött tartót,és felcsavarozta.Szóval ha van eladó gyári tükre valakinek,szóljon!
Sanyi,ha a gumi szívócsonkok nem szakadtak,és a szelepek is zárnak rendesen,akkor gyújtás hibádzik.Ábrus ért a karbikhoz,mellesleg én is vagy tízszer szedtem szét a karbisort mire rájöttem Ábrussal hogy a szelepek nem zárnak,nincs kompresszió.
Hát Forma1 szerelőnek ne menj el, azok éjszaka is nyomják az ipart - a miszlikre tört romot újjá varázsolják éccaka, rajtad meg egy ilyen kis hiba is kifog
A délelőttös 3 órádba mért nem fér be? ha nem lesz kész, rácsukod a garázsajtót, és másnap folytatod...
Sztem 2x egymás után ugyanazt linkelted de az sztem jó. Ilyesmit vett a barátom (5000-es széria), csak 55" méretben, tavaly. Meglepett, hogy milyen jó a képe, pedig én a plazmához viszonyítom.
A délelőttös 3 órádba mért nem fér be? ha nem lesz kész, rácsukod a garázsajtót, és másnap folytatod...