Vigyázz nehogy nagyon "elszegényítsd" a keveréket mert abból szelepelégés, és dugattyú lukadás is lehet. Ha nagyobb gáznál torpanna akkor tedd vissza a régit.
Helo urak
Az alapjarti fuvokanak mekkora meretu gyarilag?
Most 0.35 benne es meg mindig bedadog lampanal ha indulok es ha mar forro motror.
Sokat kap mert hidegen nem csinalja . Rendeltem hozza 28.30.32
Reggel indultam motorral gondoltam megnézem az olajat minimum alatt volt. Lehet azért kopogott egy kicsit. Pedig amikor leértem Pécsre ott rendben volt minden. Hazafele 2x húzattam meg 170-ig. Töltöttem bele 1-2 decit félig lett, bementem Pestre meg vissza és nem fogyott belőle igaz nem mentem gyorsan. Holnap olaj csere meg szűrő + metabond meg gyertya csere. És lehet, hogy a karbikhoz is lesz egy két szavam... Benzin szintet kéne nézni meg szinkronizálni. Pár napja kiszedtem az egyik gyertyát és elég barnás volt. Lehet nekem is sokat kap bár most jobban is megy...
Hát onnan, hogy annyira emlékeztem, amit írtál de most visszaolvastam, és 10-12 Gyorsan felejtek
de sebaj, mert a magam eszétől rájöttem, hogy a 10 a tuti
A fovufoka a simsone pont jo bele es 125.
Ez az indulas idegesit csak. A gyertyak inkabb sotetebb szinuek. Bocs a telon nincs ekezet.
Most mar megvarom a rendelt fuvokakat hatha jobb lesz.
Az alapjarti fuvokanak mekkora meretu gyarilag?
Most 0.35 benne es meg mindig bedadog lampanal ha indulok es ha mar forro motror.
Sokat kap mert hidegen nem csinalja . Rendeltem hozza 28.30.32
Voltam 50 kilométert motorral
Valami süvitést hallok elöl vagy a motornál 80 tól.Lehet a szél? Vagy elsöcsapágy Vagy a motorból jön ÁÁÁÁ nem hiszem .
de sebaj, mert a magam eszétől rájöttem, hogy a 10 a tuti