Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem érdekelne, főleg a hátsó ha azt adod külön.
Én biztos nem tolom. Majd a többiek hoznak bele benzint,ha nem jó helyre dugom a csöveket,és eltűnik a tarcsi róla.
Tényleg szar.

tudom......

Remélem nem tévedek. szar lehet tolni a 240kg motort
Pupu! Köszönöm szépen!
No például!!!
Én mezőgazdasági gépek alkatrészboltban vettem szövetréteges gumicsövet. Javaslom nézz be hozzájuk, hátha!?
Nem akarom tárolni! A gumik topikban van róla kép
az nem sok
Akkor veszek másik csövet.
Azt sajnos nem tudom mennyi van benne,becslésem szerint sok nem lehet! 15-be vihető a szett
Nem vagyok híve az átlátszó "benzincsöveknek" már vagy 20 éve mert a tapasztalat szerint a mostani benzint nem bírták. (régen a Rigás/Rometes/MZ-s időkben még nem nagyon volt vele baj)
Lehet hogy van olyan amelyik nem puhul fel és mállik szét vagy keményedik meg és törik el de már rég nem bízom bennük. (főleg azokban amelyikre nincs ráírva hogy "fuel/kraftstoff/benzin")
De persze megpróbálhatod, lehet hogy ez épp jó. (a csaj csak tudja )
A szűrő jó, én is ilyet szoktam betenni.
Mennyit futott?
Mit kérsz érte?
Nekem volt olyan szezonom hogy 3szett ngk gyertya után megvettem a densot
nagyon keresni sem kellett a témában
Szép estét! Nem érdekel véletlenül valakit egy road4 gumi páros? Hátsó 180/55 zr 17 2013,első 120/70 zr 17 2014-es
kapálógépbe veszek ilyent, ott nem gond ha nem bírja
az FZ-re valami 3000 forintért vettem egy métert, de az tuti anyag
Én vettem már elég sok NGK-t (nem csak magamnak) de eddig még gyertyahiba miatt nem kellett kidobni egyiket sem. (elb&szott keverékbeállítás miatt sz&rul működő hengerben elkormozódott/szétégett, majd mindenhol szikrázót viszont már igen)
Nincs pumpája ejtö tartályos.
Talán lehet hogy a tied eredeti?
Ha a Honda ejtő tartályos akkor esélyes hogy jó lesz, de az FZR ac pumpájának pulzálását lehet nem bírná hosszú távon.
Nekem a GTR-be ugyanolyan gyertya kell mint az FZR-be (NGK DR8ES-L vagy D8EA) eddig 6-7e km van bennük és semmi bajuk. (FZR-ben is NGK volt, azokkal sem volt baj)
Köszi!

Akkor ezt az évet még megpróbálom kihúzni vele.