Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most vettem benyincsövet autosboltba,átlátszó mint valami kerti slag.Kérdem a csajtól hogy ez ténleg benzincsö?merthát szokatlan nekem ez a dolog.Erre ö prsze hogy jó beznin és olajálló.Nem tom feltegyem?vettem két szürót is.Kimegyek lefotózom.
Rossz tulajdonságom hogy rugalmasan kezelem az általam feleslegesnek vagy túl szigorúnak ítélt megkötéseket, ezért a GTR-ben és az FZR-ben is két szezont használtam egy olajtöltetet. Az FZR 2-3e km-t ment évente így a 6.000-es csereciklust épp elérte. A GTR 10e km-t mehet de mivel ebben is 2-3e km/év a használat így ebben is két évente cserélem az olajat. (ami még leengedéskor /a tavalyelőtti Horvát túra előtt öntöttem bele és kb. 4e km-t ment mostanáig/ is egész tiszta, most cseréltem és szinte fájt hogy ilyen egészséges olajat ki kell öntenem )
Szóval az évenkénti cserét a kevés km miatt önkényesen nem tartom be. (két évente is csak lelkiismereti okokból látom indokoltnak a cserét 4-5e km után)
Autónál más a helyzet, ott évente kihajítom mivel szinte csak rövid távon használom és ez valóban betesz az olajnak. (pözsóban két és vagy 20e km a gyári előírás de 7-8e után ha letelik az egy év cserélem mindenképpen, ráadásul Mannolból nem is tétel)
Lóf.szt nem rakod fel. Legyen belőle tartalék és akkor nincs gond.
Én két éve csináltam a nagyjavítást a GTR-en (karburátorok szétszedve, kifőzve, új tömítések mindenhova, stb.)
Akkor vettem benzincsövet is mert a gyári meg volt keményedve és egyszerűen eltörött. Mivel eleve sok sz&r benzincsővel találkoztam az évek során ezért eleve csak jó minőség jöhetett szóba így Semperitet vettem. Két éve van fent, most néztem, ugyanolyan mint amikor felraktam.
vettem densot pőcc rőff :-) fasznak arulnak ilyen szarokat tiszta szopas nem is 10 rugo erdekel hanem hogy megszopatjak embert !!! pedig nem neten rendeltem autos boltba vettem es meg is neztem Ngk felirat jol van e ra nyomva meg minden !!
Én csak 50 km mentem az ngk val amit tavaly vettem bele.
Az elej le van ültetve ? Furcsán alacsonynak tunik csak azért kérdezem köszi üdv
hétfőn visszaviszem boltba 10rugot fizetem 4db gyertyaert azt rakad szar március vegen cseréltem szinte nincs benne semmi km azt nem indul a motor vicc :-(
Pont így nézett ki amit én is vettem. Aztán elb.tam vele egy egész napot, örültem magamnak hogy milyen szép lett, másnap meg a motor alatt találtam 20 liter benzint. Vissza is vittem a boltosnak hogy jó ez a cső de ami rá van írva az azt jelzi mivel lehet feloldani az anyagát Aztán kérdezem van valami drágább ami bírja is a benzint? Azt mondja nincs, mert nem volt rá kereslet. Amikor kiejtette a száján hogy 1000 forint métere mindenki azt kérdezte, hogy "nincs olcsóbb?" Ezért már nem is hoz belőle. Persze én voltam az első aki reklamált rá Na persze. Másnap az Unix ba vettem valami komolyabbat. Talán 2000 körül volt métere. Azóta is jó. Annyit tudsz vele tenni, hogy a szar minőségű cső külsejére ha locsolsz egy kis benzint és oldja mint állat akkor pontosan olyan mint az enyém volt. Huhh Remélem tudtam segíteni
Sajnos nagyon elterjedtek a hamisított változatok A neten találsz több oldalt is ezzel kapcsolatosan. Próbáld ki a Denso-t.
ngk gyertyat ne vegyetek tisza fosss!!! 100km birt
Létezik telefonos változat is: http://totalcar.hu/magazin/koz...
Azt csináltam éppen.
Legalább kipróbáltam hogy működik a dolog. Mondjuk ha ott áll a jármű mellett a kereskedésben és gyorsan kellene az infó elég macerás lehet.
Hello,
Szerintem ugyanúgy le lehet kérdezni, mint az autót...
http://kekkh.gov.hu/gepjarmuad...
2013.04.11. óta 2036 km de idén már mentem vele 97 km-ert.
A felét sem futotta az olaj.
rajta van a papíron amit adtak a km állás
Pazarlás tavaly elvittem műszakiztatni, meg a környékben volt talán 100km, előtte meg a két műszaki között két évben 500

Motor futásteljesítménynek utána lehet nézni az alapján amit műszaki vizsgakor bejegyeznek?
minden évben
Még a 2013-ban vett Eneos 15w50-es van benne.
Ja, motorolajat mennyi idő után kell feltétlenül cserélni ha a futott távolság közelébe sincs a csereperiódusban megadott értéknek?
50cm elég a motorra, és elteszel még 50cm-ert, de ennyi idő alatt csak nem megy tönkre.
igen látszik van gazdaja !!! ritka ilyen szép fzr, neten nezegettem fréziket azt tulaj irja patentt olaj meg folyik belőle fenykepen látni :-) :-)
Nyugi, lehet, ez jobb, vagy nem olyan. Csak elmondtam, hogy jártam én... még a maradékot meg tudnám keresni, hogy beazonosítsuk pontosan, de most ki van pakolva a garázsom, minden kupacban, dobozokban (szerelni is a kerti fűben kell )
Az egyik legszebb FZR!
Most nézem gyerekek csövi motorja tiszta gyári !!! elég szép