Sziasztok!yamaha fz6 s2 motorom van és olyan probléma lépett fel nálla hogy ingadozik az alapjárat hidegen is melegen is teljesítmény csökkenést nem vettem észre! Mi lehet ennek az oka?
Nekem a mellbőségem 105cm így ez nagyjából jó, csak ha kinyújtom előre a kezem akkor hónaljban egy kicsit szűk. (karhosszra bőven jó)
Nadrágból nekem 94 centis derékra kell, ha megméred magad és megvan a méret akkor megnézem hogy milyenek vannak. (a dekatlon itt van ~5km-re)
Gondolom, streccs a felső... mérj magadon egy vállcsúcs szélességet, és küldd el (ide ne írd be, mert megrémülnek az olvasók ) de sztem rám jó lesz biztosan (asszony szerint jó rám, ő tudja a méreteimet )
Nekem télleg nem a széles váll miatt szokott kelleni a nagyobb, hanem a hosszú kezem miatt - ne alkarig érjen.
Nadrág: nem bicós kéne, sí meg túrához való jobb lenne, de azok most nincsenek azokban nincs pelus. Ha nincs, az se baj, nekem is van nyúlszőr alj, csak az meleg, de nem szélálló.
Csak a motor legyen egybe addig.
Itt csak öreg vasak vannak.
Ez a Te fórumod:
https://www.sportmotor.hu/foru...
Ez biztos kamu hirdetés.
Nadrágból nekem 94 centis derékra kell, ha megméred magad és megvan a méret akkor megnézem hogy milyenek vannak. (a dekatlon itt van ~5km-re)
Nekem télleg nem a széles váll miatt szokott kelleni a nagyobb, hanem a hosszú kezem miatt - ne alkarig érjen.
Nadrág: nem bicós kéne, sí meg túrához való jobb lenne, de azok most nincsenek azokban nincs pelus. Ha nincs, az se baj, nekem is van nyúlszőr alj, csak az meleg, de nem szélálló.