Már nem emlékszek hogy jött az első, de van a könyvjelzőim között pár.
Valszeg még az előző munkahelyemen jobban ráértem böngészni, talán google keresés japán nyelven.
A többi meg a megtalált oldalakon voltak linkelve. Google fordítóval még értelmezhető is.
Srácok valakinek 1000es alkatrészek 2la 2gh? henger dugó főtengő egybe 35+ajándék 2blokkfél. kuplungok 2+egy szegecsre bontva. tank és sokminden más amit találunk egybe 50e minden 2-3 garnitúra tárcsa ütős 3db teleszkóp hátsó folyós hátha valakinek akármibe kert traktor vagy bármi. nekem csak a helyet foglalja és jövőre motorváltás lesz. kevesebb henger és lóerő.
Pont.
Voltam a dekatlonban, felsőt vettem nagyobbat (így a tiéd az "L-es) nadrág viszont helyben nincs, mert elküldték az összes téli cuccukat a Hatvani központba az összes üzletükből. (marad a nyúlszőr)
Valszeg még az előző munkahelyemen jobban ráértem böngészni, talán google keresés japán nyelven.
A többi meg a megtalált oldalakon voltak linkelve. Google fordítóval még értelmezhető is.
http://blogs.yahoo.co.jp/fz750...
30-négykilencvenhárom-79-húsz
Voltam a dekatlonban, felsőt vettem nagyobbat (így a tiéd az "L-es) nadrág viszont helyben nincs, mert elküldték az összes téli cuccukat a Hatvani központba az összes üzletükből. (marad a nyúlszőr)
Sanyi, ez rád vár
ha lenne egy tartalék 5,5x17-es hátsó felnim már ki is fizettem volna
ebből okulva be is kell szereznem egyet, végül is elsőből is van egy plusz....