Nem biztos, hogy pont ilyen... olyat vettem, ami benzinálló, nyomásálló, és pont hasonló betűk voltak rajta
Az igaz, az anyagát nem vizsgáltam meg tömeg-spektrométerrel.
Csak azért jeleztem, hogy számíts rá, ha esetleg... mert én csak azért cseréltem le, ami rajta volt, hogy biztos legyen, és új, mert a régin volt már repedezés - aztán pont az új fosta el magát
Én is pont ilyet vettem a Frézire anno. Szétette a benzin 1 év alatt, visszatettem a régit Szar kínai mocsok volt biztos
Csak azért írtam, ha fél év múlva 2 helyen (orrán-száján ) folyik majd a benya a motorodból, akkor ne kiabálj, hogy "eladom ezt a megbízhatatlan fost", mert nem tehet róla
Véleményem szerint a 600-on nincs értelme szexuálni a gyári rendszert mert jól el van találva, esetleg egy dobot lehet cserélni ha nagyon nem tetszik a gyári hangja. (bár műszakin biztosan piszkálni fognak érte, így oda a gyárival kell menni)
A komplett rendszer ritka és drága, ráadásul a tudaton kívül mást (teljesítményt) nagyon nem fog hozni.
Az üléstakarót viszont megértem.
Én meg inkább levettem hogy ne legyen útban és ne is verjem le róla a festéket. (az ac szívócsövét meg belelógattam egy kannába ami a motor mellett volt )
Az igaz, az anyagát nem vizsgáltam meg tömeg-spektrométerrel.
Csak azért jeleztem, hogy számíts rá, ha esetleg... mert én csak azért cseréltem le, ami rajta volt, hogy biztos legyen, és új, mert a régin volt már repedezés - aztán pont az új fosta el magát
Hát ilyet vettem,direkt azért mert benzinálló,olajálló,belső szövetes,és 20 bar nyomást is bír.
Ábrus
Pupu
Jászi
?
Sanyi
Laci
Fábi
Csövi?
Arni.
Csak azért írtam, ha fél év múlva 2 helyen (orrán-száján ) folyik majd a benya a motorodból, akkor ne kiabálj, hogy "eladom ezt a megbízhatatlan fost", mert nem tehet róla
A komplett rendszer ritka és drága, ráadásul a tudaton kívül mást (teljesítményt) nagyon nem fog hozni.
Az üléstakarót viszont megértem.
Fáradt vagyok kicsit :) :/
És miért kell nagyobb leömlő? (bár arra mindenképpen jó hogy a nyomaték mint olyan lent megszűnjön lenni)
Keresek nagyobb leömlőket fzr 600 asomra és Ülés púpot!!!
Esetleg valaki bont 92-es évjáratút?
A képen A gépem és én...