Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úúúú basszus! Akkor most mi legyen. Ha ez az a a szar,nem rakom fel. Pedig autósboltban vettem.
Nem biztos, hogy pont ilyen... olyat vettem, ami benzinálló, nyomásálló, és pont hasonló betűk voltak rajta
Az igaz, az anyagát nem vizsgáltam meg tömeg-spektrométerrel.

Csak azért jeleztem, hogy számíts rá, ha esetleg... mert én csak azért cseréltem le, ami rajta volt, hogy biztos legyen, és új, mert a régin volt már repedezés - aztán pont az új fosta el magát
sziasztok nincs valakinek 4db szivo csonk karbit meg a légszürő házat ősszekőti?
Azt sem tudod milyen.

Hát ilyet vettem,direkt azért mert benzinálló,olajálló,belső szövetes,és 20 bar nyomást is bír.
Pupu nem megy csak lehet volt, de az se jön most össze.
Igyekszem
Nem kerül pénzbe ha nem jössz.De jobb lenne ha jönnèl.
Nagykárolyig jön mèg!
Ábrus
Pupu
Jászi
?
90% de foglald le ha esetleg mégsem tudnék menni és pénzbe kerül a foglalás kifizetem a részem.
Végleges lista !???
Sanyi
Laci
Fábi
Csövi?
Arni.
Csövi tudol már biztosat?Hètvège felé felhivom a panziókat véglegesíteni,hogy mennyien leszünk.
Nekem meg nem kell levenni
Sanyi csapon felső tankon első. csapon oldalsó tankon hátsó.
Én is pont ilyet vettem a Frézire anno. Szétette a benzin 1 év alatt, visszatettem a régit Szar kínai mocsok volt biztos
Csak azért írtam, ha fél év múlva 2 helyen (orrán-száján ) folyik majd a benya a motorodból, akkor ne kiabálj, hogy "eladom ezt a megbízhatatlan fost", mert nem tehet róla
Véleményem szerint a 600-on nincs értelme szexuálni a gyári rendszert mert jól el van találva, esetleg egy dobot lehet cserélni ha nagyon nem tetszik a gyári hangja. (bár műszakin biztosan piszkálni fognak érte, így oda a gyárival kell menni)
A komplett rendszer ritka és drága, ráadásul a tudaton kívül mást (teljesítményt) nagyon nem fog hozni.
Az üléstakarót viszont megértem.
Ja bocs kipufogó rendszerre gondoltam..
Fáradt vagyok kicsit :) :/
A gép tetszik.
És miért kell nagyobb leömlő? (bár arra mindenképpen jó hogy a nyomaték mint olyan lent megszűnjön lenni)
Én meg inkább levettem hogy ne legyen útban és ne is verjem le róla a festéket. (az ac szívócsövét meg belelógattam egy kannába ami a motor mellett volt )
Üdv mindenkinek!
Keresek nagyobb leömlőket fzr 600 asomra és Ülés púpot!!!
Esetleg valaki bont 92-es évjáratút?
A képen A gépem és én...
Én szívtam már olcsó csővel
nekem meg van hosszú benzincsövem és mellérakom
Így szoktam kitámasztani a tankot.