Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megyek a tömítéseshez.
szét van 1 csomó helyen rohadva
mindjárt lemosom és kiderül
Sziasztok
Nem gondoltam hogy ezt mondani kell.
á ugyan ez semmiség majd összerakni na az lesz a csoda
Ugye erről azt kell tudni hogy három lemezből áll össze. Ha közötte is megrágta már a nyű akkor épp átfolyhatott a víz.
levettem a felső szeleprész azt nem mondtad szanaszét gurul minden bazze szelepállítás az kész csoda ha 1x kész lesz
Látom nagy munkába vagy Pupu
Elég szar képek de azt látom hogy ezt is megrágta már a rozsda mint anno Zsoltiét.
ábri te látsz rajta valamit?
Sose lesz belőletek ilyen mentalitással becsületes autónepper
Látom Szentesen élnek rendes emberek is.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/chevrolet/impala/chevrolet_impala-9405256
(én meg épp szaladgálós kisautón gondolkodom )
Megrendeltem egy kazal mindent a GTR-hez és a pözsóhoz. (olaj meg ilyesmik)
Egyszer talán majd bele is kerülnek.
Finish?
A 105-ös Skodába még oké volt (a végén) de műszaki értelemben vett gépjárműbe (100e Ft-nál nagyobb értéket képviselő jármű) TILOS beleönteni.
Ez a csodavárás kategóriába esik. Inkább találd meg hogy pontosan honnan folyik.
Igazából létezik, Finish 300, de azt csak végstádiumos motorba tölteném... sűrű ragadós takony lesz az olajból, akkor jó, ha zabálja az olajat a verda, vagy már nincs meg az olajnyomás - javításig elmegy.
nem tudok róla hogy lenne, akkor az mindent tömítene
Nem
Nem találom az 1000 tömítését csak a talp és azt a másik vékonyat a fej nincs meg.
Múltkori olaj folyás margójára! Multkor neki leselkedtem le vettem a szelepdeknit ami csont száraz volt és rájöttem hogy szét kéne akasztani meg szedni midnent ( vezlánc, veztengelyek stb ) hogy hozzáférjek a csavarokhoz , igy még midnig jön az olaj a hengerfej alól meg az alatti részen is , most olyat olvastam illetve említettek hogy van olyan adalék ami ezeken tud segíteni ! Ebben lehet valami vagy csak egy hülyeség ? Szóval olyan olaj adalék ami tömiti a folyásokat ?
Elmondta azt is hogy miképp épül fel ez az egész de visszakérdezett:
- ön azt állítja hogy az árak itt is közel német szinten vannak (amit Müncheni lakosként azért vitatnék) de a bére palacktöltőként csak ~500 euró. Ön elégedett lenne az ön által felvetett 1500-1800 eurós német fizetéssel?"
- "hogyne, nagyon is" /na akkor szerinted miért nem kapod meg, nyomi?/
- "akkor ön szerint hogy lehet az hogy a német dolgozók is elégedetlenek a fizetésükkel? "
- "ööö.................hát...........mert biztos kevés az ottani viszonyokhoz"
- "mert a bér sosem lehet elég, ez egy törvényszerűség. Eddig Romániában dolgoztam, ott ~350-400 euro a bér ugyanebben a munkakörben cégen belül, de nemsokára megyek pl. Szerbiába, ott meg csak 230euro. Az országonkénti átlagkeresetekhez igazodik minden nagyobb cég"
Ez valami hankúkos koreai üdvözlés?