Látom Szentesen élnek rendes emberek is.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/chevrolet/impala/chevrolet_impala-9405256
(én meg épp szaladgálós kisautón gondolkodom )
Igazából létezik, Finish 300, de azt csak végstádiumos motorba tölteném... sűrű ragadós takony lesz az olajból, akkor jó, ha zabálja az olajat a verda, vagy már nincs meg az olajnyomás - javításig elmegy.
Múltkori olaj folyás margójára! Multkor neki leselkedtem le vettem a szelepdeknit ami csont száraz volt és rájöttem hogy szét kéne akasztani meg szedni midnent ( vezlánc, veztengelyek stb ) hogy hozzáférjek a csavarokhoz , igy még midnig jön az olaj a hengerfej alól meg az alatti részen is , most olyat olvastam illetve említettek hogy van olyan adalék ami ezeken tud segíteni ! Ebben lehet valami vagy csak egy hülyeség ? Szóval olyan olaj adalék ami tömiti a folyásokat ?
Elmondta azt is hogy miképp épül fel ez az egész de visszakérdezett:
- ön azt állítja hogy az árak itt is közel német szinten vannak (amit Müncheni lakosként azért vitatnék) de a bére palacktöltőként csak ~500 euró. Ön elégedett lenne az ön által felvetett 1500-1800 eurós német fizetéssel?"
- "hogyne, nagyon is" /na akkor szerinted miért nem kapod meg, nyomi?/
- "akkor ön szerint hogy lehet az hogy a német dolgozók is elégedetlenek a fizetésükkel? "
- "ööö.................hát...........mert biztos kevés az ottani viszonyokhoz"
- "mert a bér sosem lehet elég, ez egy törvényszerűség. Eddig Romániában dolgoztam, ott ~350-400 euro a bér ugyanebben a munkakörben cégen belül, de nemsokára megyek pl. Szerbiába, ott meg csak 230euro. Az országonkénti átlagkeresetekhez igazodik minden nagyobb cég"
http://www.hasznaltauto.hu/auto/chevrolet/impala/chevrolet_impala-9405256
(én meg épp szaladgálós kisautón gondolkodom )
Egyszer talán majd bele is kerülnek.
A 105-ös Skodába még oké volt (a végén) de műszaki értelemben vett gépjárműbe (100e Ft-nál nagyobb értéket képviselő jármű) TILOS beleönteni.
- ön azt állítja hogy az árak itt is közel német szinten vannak (amit Müncheni lakosként azért vitatnék) de a bére palacktöltőként csak ~500 euró. Ön elégedett lenne az ön által felvetett 1500-1800 eurós német fizetéssel?"
- "hogyne, nagyon is" /na akkor szerinted miért nem kapod meg, nyomi?/
- "akkor ön szerint hogy lehet az hogy a német dolgozók is elégedetlenek a fizetésükkel? "
- "ööö.................hát...........mert biztos kevés az ottani viszonyokhoz"
- "mert a bér sosem lehet elég, ez egy törvényszerűség. Eddig Romániában dolgoztam, ott ~350-400 euro a bér ugyanebben a munkakörben cégen belül, de nemsokára megyek pl. Szerbiába, ott meg csak 230euro. Az országonkénti átlagkeresetekhez igazodik minden nagyobb cég"