A tárgyalóban volt megterítve, szendvicsek, kv (Krupp kávéőrlős főzőből) tea, ásványvíz-gyümölcslé meg ilyesmik.
Jött a vezér látni minket, lehetett kérdezni bármiről (kimondottan "kékgallérosokat" (fizikai dolgozókat) várt, főnökökkel találkozik épp eleget.
Hatan voltunk, részlegenként egy dolgozó volt meghívva. Volt olyan is akit meglátva (lakatos kolléga) éreztem hogy máris sokat esett a színvonal.(egy tekercsnyi pergamennel érkezett amin olyan kérdések szerepeltek hogy miért keres háromszor annyit egy német palacktöltő mint egy itteni és hasonlók)
Volt pénzügyes és titkárnő, raktáros és mérnök, fuvarszervező meg én. A csajok kinyalva rendesen, én mivel megtisztelve éreztem magam így tiszta munkásruhában mentem át.
A titkárnője fordított mivel nem mindenki tudott angolul, nem is lett volna ezzel gond ha egyesek (többnyire az irodista nők) nem próbálták volna megmutatni hogy értelmiségiként (a tapló melósok között) ők igenis hogy nem igénylik a tolmácsot, így mekegve-hebegve de próbáltak összerakni valamit angolul. Lévén társasági emberek, így baromi viccesnek és jópofinak érezve magukat igyekeztek maguknál tartani a beszélgetés fonalát, mást nem is nagyon hagyva szóhoz jutni.
Nekem annyi maradt meg az egészből hogy egyetlen ember volt aki az elején belépve és a vezérhez lépve udvariasan bemutatkozott, megköszönte a meghívást, nem beszélt/kérdezett baromságokat hanem a tolmácsot hagyta végre szendvicset falni és az alapszintűnek gondolt angoltudásával feltette azt a három (főképp szakmai-munkahelyi) kérdést amire választ várt, udvariasan végighallgatta a választ majd a végén ismét megköszönte hogy itt lehetett, hozzátéve hogy 99-óta dolgozik itt de az előző vezérrel (aki Magyar volt) eddig még egyszer sem találkozott.
Aztán ma meg találkoztam pár kollégával akik arról beszéltek hogy az ott levők mennyire meglepődtek azon az emberen hogy milyen jól beszél angolul.
Köszi voltam már náluk. Csak azt hittem, hogy Laci majd megmondja a tutit!
Skacok nincs valakinek jó kedvezménye hegesztéstechnikai boltba? Inverteres Co hegesztőt szeretnék venni!
A lite-tek-es sajnos lassan jön meg, kb 3 hét, de ingyen van a posta és jó minőségű tömítéseik vannak és szerintem barátiak az árak is, az exupomba is onnan rendeltem szívatóhoz meg pillangó tengelyekhez tömítést, 7500 Ft volt az összes meg még egy marék apróság ami a csomagban volt, mint a pillangószelepek csavarjai, meg a tengelyekhez teflon alátét meg hasonlók.
Az a baaaaj, hogy junájted sztéccből mindent olyan eszetlen drágán postáznak... még nem jöttem rá, miért... a boxeremhez is egy csomó használt alk. lenne bagóért - meg az árának 3x-a postáért
- MERT EZ GYARMAT, BAZMEG, HÜLYE NIGGER
józsef, ezek szerint Ön megint nem felelt meg az elvárásoknak (eccerű jobbággyal szeretett volna a király találkozni )