Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most is forgatás van és darabokra szedtem a vasat. Mindenre van idő scak akarni kell
De okát nem látni,és utána jó lett. De hogy mi okozhatta,az csak a tervezője tudja.
Nem. Tavaly amiben megszorult a tűszelep,a házát feldörzsáraztam,az jó. Most másik szarakodott.
Mindig ugyanaz folyik túl?
Az enyém is ment amikor nem raktam rendesen vissza a karbisort. Ábrus vette észre,jól le is vett a tíz körmömről.
Persze persze. De amikor forgatás van,még sz@rni sincs időd. Na akkor úgy képzeld el,hogy nálam folyamatos a forgatás,és nem egy csepp benzintől áll meg az élet,hanem ömlött a benzin a túlfolyón.
Holnap reggelre én is bejelentkeztem müszire. Megcsináltam a vizsgára felkészítést, ami abból állt, hogy kivettem a xenont, és visszatettem a H7-et (ez kb. 5 perc)
Ez azt is jelenti, hogy szombaton lesz 2 éves a motorom sajna csak nálam
Holnap kemény menet lesz. Első teló ki szét össze be. Hátsó csere. Karbi szét össze szinkron, szelep gyertya néz. Hűtő kimos, Hátsó himba szét zsíroz össze lengőkar ki zsíroz össze csütörtök estére végezni akarok vele. első és oldal idomok nem mennek vissza elkezdem csiszolgatni őket és kap valami szép fényt. a hátsók majd később.
Ez nem olyan durva eset.
Azt olyankor szokták ha a szelepfedél belsején vastagon áll a fehér takony, az meg csak hosszú idő alatt alakul ki.
Kezdek megnyugodni. Igaz a motordoki az írta(egy hasonló esetre) ez blokkbontós meló kitakarítani a trutyit.
Nem gondolom hogy hűtővíz lenne.
ja és képzeld úgy működött a béla hogy az 1-2 karbi kicsit le volt csúszva ez egy nagyon fasza tuti motor. Mit ennek lecsúszott karbi úgy is hasít. Máshol 1 csepp benzin és megáll az élet
holnap az is meglesz. leengedtem kb 3dl olajat (igaz a kuplundekninél mikor le lett szedve) és akkor lett középen az ablakba szóval nem hinném hogy hűtővíz menne bele mert akkor nőne a szint is. Nem?
Én azért leengedném az olaj egy részét és megnézném hogy az milyen. Gyanúm szerint a hidegben kicsapódott nedvesség és az olajgőz keveredése miatt rakódott ki ez a fehér takony.
Ábrus. szerinted? 80as szöget ne nézd
Sanya így kell ezt, van idő mindenre a többi csak kifogás....
Ez komoly volt?
Lessz csak nagyobb
Lesz másik?
Sziasztok! Úgy néz ki hamarossan eladó lessz a kicsikém alkatrész gyanánt! :-(
Azért mert alkatrészként többet ér nekem mint amennyit egyben kaphatnék érte.
Kéne csinálni stádiumban van. Talán a hétvégétől lendülnek meg a dolgok mert végre szabadságon leszek.
Írni meg írtam a napokban is.
ápr 5-én írtam neked, azóta nem mutat semmit lehet, vicceskedik a mikrosoft megint?