Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Friss ropogós műszaki negyed óra volt az egész, ebből 5 percig csak nézegették a gépet aztán 5 perc a teszt, 5 perc a papírmunka.
Hááát ahogy nézem a képeken nem azok A csonkkiállások is máshol vannak...
Sziasztok, Köszönöm a múltkori válaszokat (benzincsap, tömítés, stb)... Következő kérdésem, hogy a hűtőradiátorok mennyire csereszabatosak 1000-eseken belül?
Szia. Itt a régi fz-k vannak, ez lesz a modern fz fórum.
http://www.sportmotor.hu/forum...
Üdv! Új vagyok a fórumon. Nemrég vettem egy FZ6N-t. 2005.-ös gép, svájci első tulajdonostól. Karcmentes állapot, 8500 km. Utolsó szerviz 2010 tavasz, akkor új gumit is kapott, és akkor volt benn 8000 km. ( gumi DOT száma 1010) Azóta ment 500 km.-t, majd közel 6 évet állt. Folyadékokat, olajszűrőt kicsereltem, műszaki, eredetvizsga kész, regdíj befizetve, csak a származás ellenőrzésre várok. Mentem vele, minden működik rajt, motorja szépen jár. Érdekelne hogy ennyi pihenés után mit érdemes még kicserélni rajt. Régóta olvasom a fórumot örülök hogy tag lehettem.
Ja nagyon sok robogó is hasonló megoldásdal van szerelve,csak tudni kéne hozzá a méretet
100 helyen árulnak, csak nem Yamahára kell keresni, hanem méretre-pofára.
http://www.mpservice.hu/motowe...
ez nem tudom, bele való-e, csak azért linkeltem, hogy nem lehetetlen találni...
Felépítésre igen.
Ugyan olyan az enyém mint az ezresé?
El mert jó kép. (van elég sok)
Ez tényleg olyan mint az enyim... Elraktároztad? Mekkora adatbázisod van már neked?
Egy Mikuni főfúvókát már adnak 1,5e körül. Ebből lehet következtetni egy komolyabb alkatrészre.
Majd megírom ha megtudom az árát.
Csak hogy más is képben legyen:
A genesis karbijában így néz ki a tűszelepház, amit sanyáén valamikor ki szándékoztak húzni a helyéről de gondolom nem akart jönni így fogóval (vagy valamivel) rámarkoltak rendesen. (látszott rajta kívülről)
Ennek köszönhetően a kör egy kissé átalakult, épp csak annyira hogy egy bizonyos pontban meg tudjon szorulni benne a tű és vagy nyitva, vagy épp zárva maradjon.
(ez itt a képen épp egy hibátlan csövikarburátorsor)
De jót bringáztam ma meló után mikor hazaértem.
Az engem is érdekelne mennyi lenne de attól tartok horror pénz...
Persze csakis újat.
aha. új.
De lehet megnézem a Red Baron-ba mennyibe lenne 4db új tűszelepház.
De tavaly végignéztem mindegyiket.
Csak mert mindegyik meg volt "fogva" egy kicsit. (gondolom másképp nem jöttek ki)
Nem tudom,azt nem néztem. De jó hogy mondod,mert végignézem az összeset.
És nem lehet hogy ugyanaz a baj?