Sanyi azt mondom el kell adni. Úgyse sűrűn motorozol akkor meg minek álljon. Másnak lenne benne öröme benzinfolyósan is.
Enyém ütött kopott külsőre, teló folyik hátsó már felüt 3 hengerrel indul el fék ráz olaj csöpög kuplung csúszik szelep kopog vezlánc laza kuplung csörög. De megmarad mert imádom 30éves de van benne bika még rendesen.
Én már nem tartom nagyra az enyémet,mert kijutott a jóból. Volt idő,amikor sokáig nem kellett hozzányúlni a kötelezőn felül,de ez elmúlt,és hát a szerelem is. És ez a nagyobb baj azt hiszem.
Csak folyton azt olvasom, hogy nincs még egy olyan ezres mint a tied.
Ezek után úgy gondolom az enyémet is be kellene üzemelnem és megmutatni valakinek, hogy de van.
Sanyi kellett neked benzinfolyást kiálltani most az enyém is elkezdett folyni. Jöhettem haza Pestről fél dolgom végezetlenül...
U.i: Szerintem jó a régi telókhoz is csak legyen rajta bluetooth.
Kaptam a buszba egy Pioneer usb fejegységet,amibe van bluetooth telefon kihangosító,és beszereltek külső mikrofont is. Tudja valaki esetleg,hogy csak az Androidos telókat lehet-e csatlakoztatni,vagy esetleg az öregebb telókat is?
Tök mind1. Ennyi és kész. Ha nem kell senkinek marad. Van egy ismerősöm az autókkal foglalkozik,és ő mondta ha nem sürgős a pénz akkor az a legjobb mert mindennek megjön a vevője csak ki kell várni. Hát nekem van időm rá.
Most beszinkronizáltam,szépen megy,nem folyik a benzin,már csak valamikor vizsga kell rá. Jónak tűnik,de nem vagyok hajlandó minden évben ezt eljátszani,van nekem mivel töltenem az időm. Nem azt mondom,hogy ne legyen soha semmi baja,de ez már sokk volt a javából. Az örömet amit szereznie kellett volna,mindig beárnyékolták ezek a dolgok,és az utóbbi időben elég bosszús voltam miatta. Mondjuk ez nem a motor hibája,hanem az előttünk szerelő szakember munkája szivatott tavaly nyáron. Hát ezért basztatom állandóan.
Hazakerülés,tök jó. Eltelik két hét ismét három henger, hol ömlik a benzin a földre,hol nem,de három hengerezik. Karbi itthon szét,telefonos segítség Ábrus részéről,mert már ahhoz voltam közel,hogy felgyújtom az egészet.Aztán meglett a hiba forrása. Megjavít örülés,és működés. Tisza tó tök jó,két nap alatt 702km semmi hiba. Most nemrég ömlött a benzin a földre,de ment minden henger,műszakiról kibasztak új fékestől,új tárcsástól,,hát igen meguntam.
Tavaly kezdődött a három hengerezéssel. Cseréltem trafókat(újat) mert repedt volt a trafók háza már és azt hittük ott húz át. Mondjuk nem ártott,kábeleket pipákat 2 garnitúra új gyertya került bele. Szelephézag ellenőrzés,karbibeállítás,karbi o gyűrű ami kellett csere,+ 1 membrán csere,mert likas volt.(Ábrus végezte a műveletet,és tök jó volt. Örök hála érte Örülés
Te azt áruld már el nekem, hogy minek basztatod amíg jó?
Nekem kb 3 éve (vagy 4 is már) csinálta a Bakos Pisti, azt azóta úgy van...megy is mint a veszedelem.
Itt a faluban senki nem tud motor kereket centrírozni nem tudják befogni a gépbe. Most rakatom fel az új gumit, de úgy néz ki, nekem kell megoldani ezt is még jó, hogy láttam, hogy csinálta egy gumis Pesten, kis állványban, kézzel lökdösve bár ezzel a "féloldalas" kerékkel lehet, nem fog menni úgy, mint a Frézi kerekével
Lehet, hogy csak nem csörög-zörög annyira, ezért tűnik lassabbnak... szóval nem létezik. Az lehet, hogy nem jó olajtól csúszik a kuplung, de amit vettél, az pont belevaló.
Én is a régi jól bevált megoldások híve vagyok, de az injektor minden szempontból jobb... Az vagy jó, vagy nem, nincs olyan, mint a karbinál: szegény-dús (persze fordulatonként), alacsony-magas szint, túlfolyik-eldugul, membrán xarakodás, súber kopás - mindez persze karbinként Az injektoros egyszerűbb, sokkal jobban szabályozható, és kevesebbet is fogyaszt.
Sziasztok.Nagy nehezen tudtam szerezni olajszűrő házat Bajáról,de amióta az új olaj van benne mintha nem úgy menne a motor mint eddig.Értem én ez alatt hogy a hangjához képest lassabban megy.létezik hogy szar olajat vettem?Motul 3000 20-50 van benne.
Enyém ütött kopott külsőre, teló folyik hátsó már felüt 3 hengerrel indul el fék ráz olaj csöpög kuplung csúszik szelep kopog vezlánc laza kuplung csörög. De megmarad mert imádom 30éves de van benne bika még rendesen.