Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah, a Dodor...
Honnan van?Mennyi volt?Nekem is kéne
Hurrá
Elsőként a Mecsekben eshet ma hó.
https://www.idokep.hu/hirek/he...
Ez a cikk a BMW-ről szólt vagy erről a gyerekről aki akkora májer motoros, hogy már nincs is kedve motorozni mert már mindegyik gyenge neki? Talán ez a motor de ezt meg a hülye mérnökök telepakolták mindenféle gombokkal amiről fogalma sincs, hogy mi micsoda persze neki nincs rá szüksége, hogy motoros képességeit bárki bármiben is korlátozza. De megtudhattuk azt is hogy ő szokott 300 lóerős jet ski-t tesztelni...
Ezek durva dolgok
Engem ez nem nagyon érintett meg.
Megjött a cucc.
Hát igen, ennél a ráqrási faktor már minimalizálva van mert itt az ember már nem lepődik meg semmin.
Tudom hogy nálatok nincs hozzá eszköz így nem is számoltam veled. Snoopyban majdnem biztos voltam hogy fel fogja ajánlani ha épp olvassa a témát, végszükség esetén lehet hogy élek is majd vele. (sanyának sem lenne kerülő Dharaszti)
Na mindegy, majd csütörtökön többet tudunk.
Mert érdekelnek,és szeretem az ilyen öregebb járgányokat. Egyik kollégámnak volt egy A Vectra 2.0 benzin klímás,szervós,el ablak nagy komputer....stb Voltak vele Spanyolországban (is) és tök jól működött. 2 évesen vette meg,és 20 évesen adta el egy másik munkatársamnak,aki még ma is használja.
Köszönöm a képeket. Tényleg nem egyszerű.
Komolyan, Sanyi, minek nézegecc te ilyesmit? Se nem különleges, se nem szép, se nem oldtimer, se nem kell
Tudom én na csak a véred szívom , mennék én de az 1 kicsit nehéz lett volna nekem