Én akkoriban telefon drótot javítottam gondolhatod, hogy festett az oszlopon lévő villanydrót ebben az időben legtöbbet csak gyalog lehetett megközelíteni, mert a sím mellett ment, és még a vonat se járt... buli volt, 20 évesen élveztük
Ennél nagyobb buli volt 84-ben, mikor 1 hétig az volt a TV-ben, hogy Dél-Kelet Magyarországot nem lehet megközelíteni, a főutakon volt 1m-es hó...
Állat volt mert nem kellett suliba menni Két nap után (mivel a közútkezelő nem tudott mit kezdeni a helyzettel) valami lánctalpas szörnyeteg jött ki a ruszki laktanyából és takarította le az utakat. (azaz ismét fel lettünk szabadítva )
Én nem tartanék két motort. Ha lenne másik,akkor a Frézinek mennie kéne,de az meg nagyon jó kis motor. Tegnap délelőtt is mentem egy kört. Először csak az utcában megjáratom,aztán már fent találtam magam a felüljárón,majd akkor már déli elkerülő. Qrva hideg volt,munkásruhába kesztyű nélkül,de jó volt. Kicsit arra emlékeztetett,amikor az első új ETZ 250-est megvettem és hazavittem. Természetesen decemberben,és csak egy tank benzinre maradt pénzem,de kesztyűre már nem maradt. Nem számított semmi,egész télen motoroztam,kajámat is anyámék állták abban a hónapban. De jó idők is voltak!
Gondolom jók, mert még csak felnyitottam a doboz tetejét és belenéztem hogy nem tégla van-e benne. (kellemes gépműhelyszaga van tehát biztos jók)
Majd nemsokára kiderül mert nemrég vettem két nyitott GPZ1000RX vezérműtengelyt és majd szakszerűen jól megmérem őket.
Az enyém 5-nél vesztette el a türelmét igaz, 2 a fiamé (de úgy együtt a garázsban jól festett a csapat )
Már csak 4 van, de a 2 kicsi eladó lesz tavasszal (az egyik Babetta, az ér 10 ezret kb))
Ennél nagyobb buli volt 84-ben, mikor 1 hétig az volt a TV-ben, hogy Dél-Kelet Magyarországot nem lehet megközelíteni, a főutakon volt 1m-es hó...
ui: én is vettem egy számítógépet, mindenütt 150-200-ért láttam, és 95 volt
link
http://youtu.be/pVF2Li3G97M
Majd nemsokára kiderül mert nemrég vettem két nyitott GPZ1000RX vezérműtengelyt és majd szakszerűen jól megmérem őket.
Már csak 4 van, de a 2 kicsi eladó lesz tavasszal (az egyik Babetta, az ér 10 ezret kb))