Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is az emagtól vettem, ellenkezik az elveimmel, hogy köcsög román céggel üzleteljek, de máskor is korrektek voltak, most meg ez az ár...
Én akkoriban telefon drótot javítottam gondolhatod, hogy festett az oszlopon lévő villanydrót ebben az időben legtöbbet csak gyalog lehetett megközelíteni, mert a sím mellett ment, és még a vonat se járt... buli volt, 20 évesen élveztük

Ennél nagyobb buli volt 84-ben, mikor 1 hétig az volt a TV-ben, hogy Dél-Kelet Magyarországot nem lehet megközelíteni, a főutakon volt 1m-es hó...
Blekk frídéjj itt van ámérika, ez kellett nekünk

ui: én is vettem egy számítógépet, mindenütt 150-200-ért láttam, és 95 volt
Állat volt mert nem kellett suliba menni Két nap után (mivel a közútkezelő nem tudott mit kezdeni a helyzettel) valami lánctalpas szörnyeteg jött ki a ruszki laktanyából és takarította le az utakat. (azaz ismét fel lettünk szabadítva )
Nagyrèszèn már voltam,csak nem motorral.
Ma a miust motorral hoztam haza volt öröm.
Arni! Az előzmény gombot nem használtam. Gondolom azért felismersz pár helyet ezek közül.
Bocsi. Trécseltünk Józsival egy kicsit.
Le szerencsére.
Én nem tartanék két motort. Ha lenne másik,akkor a Frézinek mennie kéne,de az meg nagyon jó kis motor. Tegnap délelőtt is mentem egy kört. Először csak az utcában megjáratom,aztán már fent találtam magam a felüljárón,majd akkor már déli elkerülő. Qrva hideg volt,munkásruhába kesztyű nélkül,de jó volt. Kicsit arra emlékeztetett,amikor az első új ETZ 250-est megvettem és hazavittem. Természetesen decemberben,és csak egy tank benzinre maradt pénzem,de kesztyűre már nem maradt. Nem számított semmi,egész télen motoroztam,kajámat is anyámék állták abban a hónapban. De jó idők is voltak!
Lejárt a mai meló?
A jelenlegi ínséges időben nekem is csak kettő van.
Gondolom jók, mert még csak felnyitottam a doboz tetejét és belenéztem hogy nem tégla van-e benne. (kellemes gépműhelyszaga van tehát biztos jók)
Majd nemsokára kiderül mert nemrég vettem két nyitott GPZ1000RX vezérműtengelyt és majd szakszerűen jól megmérem őket.
5
Az enyém 5-nél vesztette el a türelmét igaz, 2 a fiamé (de úgy együtt a garázsban jól festett a csapat )
Már csak 4 van, de a 2 kicsi eladó lesz tavasszal (az egyik Babetta, az ér 10 ezret kb))
József, milyenek a colostokok?