Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert ha esetleg egy segítőkész ismerős ott van ~8-10 km-es körzetben vagy épp jár arra és útba esik neki az betehette volna a kerítésén belülre addig, amíg sanya szombaton beugrik érte. De persze nem akarok senkit külön terhelni ezzel, ha körülményes akkor elmegyek érte én.
21:00kor RAC az eurosporton
Akkor miért kérdezted ki lakik arra?
rendszeresen karbantartott
http://youtu.be/B7tiVhliIDA
Köszi rendes vagy, gondoltam rád is de szerintem neked annyira nincs közel, az én dolgaim miatt meg nem szeretnék másokat ugráltatni.
Szólj ha nem jön össze! Elmegyek érte szívesen!
Jó, majd beszélek vele.
Gondolom csak van ott portás vagy valami ilyesmi ahol ott lehetne hagyni és sanya felvehetné szombaton.
Még nem voltam ott.Door panels kft.
Zöld kapun bemész 3-ik épület a bal oldalon.
0036304256411 Attila az ottani srác.Öt hivd a pontositásért,de csak csütörtökön,mert nem tud még a csomagrol csak ha megkapta.
Ezt meg tudom érteni.
Ki lakik a 17. ker közelében?
Akkor kell kerítenem egy ismerőst Fót közelében aki átgurulna érte és magához veszi szombatra.
Amugy is tul szép hogy megváljak töle
Nem cseréltem el a vasat.Hiányozna a lóerö
Jövö csütörtök tuti ott lessz,de szombaton nincsenek nyitva.
Nyilván. Mivel az elszineződést nem lehet lemosni.

sziasztok
És a mosás után is ilyen maradt? ott valami nem kalács... a betét hogy néz ki? és milyen fajta? (szinter, "forgácsos" vagy sima ferodol?)
Szar idő volt ma telement sárral reggel azért ilyen.
Érdekesen kopik az a csájníz tárcsa
A 750-es király gép. Lemostam after-bifori. Szutyok idő volt reggel, azthiszem idén ma volt utoljára motorozás...
Én az a simogatós összebújós fajta vagyok.Velem nem lehet egy filmet végignézni, mert ha összeér a testünk akkor én hadba állítom a seregeket.Szokott is ez működni, nem nagyon volt rá panasz.Egészen addig amíg nem találkoztam egy nővel aki a külsőm alapján ítélt meg..Szerinte spontánabbnak kéne lenni meg vadabbnak.Rosszul esett a kritika bevallom férfiasan.De ha ez kell ám legyen, olyan vad leszek, amilyen vad senki.Elhatároztam , hogy este megkap mindent amit csak akar, még többet is..

Felkészültem, megnéztem egy csomó filmet...Jön haza a nő, az ember elé megy atlétában, mezítláb.Felkapja a kedvesét, az átkulcsolja a lábával a derekát, az ember bekúrja az ágyba és go.Aztán kandalló meg medvebőr...Ez fasza csak nem elég vad.A másikban letépi a ruháját a hölgynek, megfordítja hátulról szereti, húzza a haját, paskolja a fenekét...Fél perc múlva cigi, aztán valamiért jönnek a rendőrök...Á-Á mondom itt a szakirodalom nem fog segíteni, rohadtul spontán leszek...

Eljött az este, lesben álltam vártam, hogy jön. / A küszöbön orgazmusod lesz az anyád Úristenit) Meghúzom a haját, kicsavarom a kezét és már döntöm is mint favágó a nyárfát...Hallom, hogy matat a zárban, ugrok elé, akarom húzni a haját, sapka van rajta.Keze csavarhatatlan mert tele van auchanos szatyorral mindkettő.Ezen nem múlhat, spontán vagyok hát tettem amit lehetett, leköptem.Csak nézett, semmi jele az örömnek. Kivettem a két szatyrot a kezéből, közben idegből megrángattam a ridikül szíját. Annyira vad voltam, hogy összetört a baracklekvár, és ráfolyt a Nemzeti Sportra...Ez a vad szex nem is olyan izgató, mindegy ha belekezdtem csináljuk.Ő se tűnt nagyon felajzottnak de azért felkaptam és basztam neki a falnak, persze levertük a tükröt a ruhafogas tarkón kúrta a kilincs meg a hátába állt. Nekem összecummadt a seggem, megrándult a derekam is.. hízott a kis drága...Akkor már röhögtünk mindketten...Takarítottunk egy fél órát, ettünk is valamit...Ekkor kérdeztem meg, még egy menet?