Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem.
11:40-nél gyári Yamaha szinkron teszter.
https://www.youtube.com/watch?...
Ez karbis?
Az enyém nem egész ilyen vastagabb a leömlőm (meg nem rozsdás ) sokkal ércesebb a hangom, de a mechanikai zörej is hangosabb (talán mert nincs beburkolva)
Majd tavasszal megnézem jobban a géped (ha még meg lesz akkor )
A szomszédban a havernak van egy www.google.hu&bk_term=fpa-6%20...]ilyesmi[/url] de nem akarta eladni nekem Ez pl. egy örök gép.
ilyen full hidegen:
http://youtu.be/AUybotCWEEo
Marni meg csak akkor tudok végszükség esetén ha az a halom marófej és nagyfúró nálad lesz egy dobozban és nem a vastelepen.
Egyébként épp most vettem egy ilyet. (persze azért nem ennyiért)
Szemeztem a munkahelyemen egy leselejtezett de üzemképes géppel de az a baj hogy szemre vagy két fejjel magasabb nálam és van vagy 5-600 kiló.
Nem kell nekem annyira drabális gép mert csak barkácshoz kell de azért a kínai vackot sem szeretném megvenni mert tapasztaltam hogy mennyire precíz és tartós.
A régi ipari cuccokban sokkal jobban megbízom, ezért is gondolkodom Arni fúrógépének a feltámasztásán.
Jól gondolod, az 1 gyenge vacak. Valami ilyesmit keress inkább, ezzel marni is tucc végszükségben Aminek nem ér földig a lába, olyanok szoktak előkerülni 40-50-ért, régi magyar, orosz, ha mázlista vagy akkor valami öreg német gép is akadhat.
Holnap csinálok kèpet rola!
Mennyire életképes? Kéne róla kép. Motor meg mintha lenne itthon.
Sanyám ilyesmi itt is van a közelben csak attól tartok hogy ez is valami játékfúrógép. (lehet valamelyik nap megnézem azért)
Az hogy régi azzal semmi baj sincs, főleg ha ipari gép, nem pedig kínai játék.
Gondolom nem ilyen régi kell
Nekem van egy,motor nélkül.van vagy 40 éves.Német gép.
Eléggé állami közbeszerzés kinézete van az árazásnak.
Egyébként oszlopos fúrógépet keresek.
Ha van esetleg valakinek feleslegessé vált az még most szóljon mielőtt vennék. (nehogy az legyen hogy "b&szki itt van kettő is, miért nem szóltál")
Szép. Kár hogy csak 750-es.