Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs ilyen vidi
elvileg 7végén megnézem és ha tényleg oda adja ennyiért akkor lehet beválalom! köszönöm a segitséget
Hát ez nem valami nagy menés, rendes japó sor4/1000 itt még 3-ban van azt hittem, hogy csak a boxer ilyen béna
A K1300 az asszem 160 LE körül, az biztosan jobban tol.
Mivel én eredetileg K1100LT-t akartam venni így BMWileg arról volt több infóm. Ez pl. az egyik ami elég tanulságos.
Ha abból indulok ki hogy a GTR 150-180 között feldobozolva benyalt 8,2-t akkor gyanítom hogy az az elefánt is beveri a 10 litert 200-nál.
mennyit fogyaszthat 200-nál?
Azt mondják hogy nálunk az autópályán a sok hülye indokolatlanul tartja fel a forgalmat a belső sávban. Ahogy látom ott sincs ez másként.
http://youtu.be/PyM_gYmFPCA
Ilyen volt amikor először "hazajött".
ja, ez is ilyen.
Általában a legnagyobb baj az szokott lenni hogy a rejtettebb helyeken (pl.a hátsó rugóstag környékén) vannak kutya állapotban a csavarok, tengelyek, konzolok, csapágyak. (a GTR Belgiumból jött de a kb. 10 évnyi állás után ezen is sok helyen volt vakrozsda és oxidréteg)
a fejidom belső csavarjait és a plexicsavarokat már cseréltem. igazából kb a lábtartókonzolét kéne.
gondoltam ezüst hammerite nem ordítana két lépésről, mint a fekete csavarok.
Ha egyszer rozsdás lett akkor már akármit csinálsz vele (festés) kisipari látvány lesz belőle. Ha látványos helyen van akkor lehetőleg cserélni kell.
Azt nem tudom hogy azokon milyen állásban volt de ott leért.
Egyébként a magasságom teljesen normális (rendőrségi mércén hivatalosan mért 171 cm) mivel a hírekben is azt hallani a legtöbbször hogy " az elkövető 30-35 év körüli, 170-175 cm magas, erős testalkatú, barna szemű, fekete hajú" szóval ez teljesen rendben van.
Hát a színe nem valami szép de legalább észre vesznek a forgalomban

Csavart nem lehet festeni, sose lesz szép. Vagy kémiailag barnítani, vagy venni a faxba helyette újat ha meg valami spec. nagy, akkor rozsdaoldó - bronzkefe, és kend be valami zsírral, hogy ne rozsdáljon tovább.
esetleg drótkorong vagy csere?
Az jó fasza. Itt a sima falat is azzal festjük ahol vízállónak kell lenni 2 évet simán bír
rozsdás csavar - hammerite?
vittem magammal választani, neki is egyértelműen ez tetszett.
Csak azért választottad ezt mert Mius kibakkerált volna ha nem stimmelnek a színek
Megy a hajához a színe