Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elkezdtem a csúnya csavarokat is lecserélni nem mintha sokat számítana, de a lelkemnek jobb. Viszont az olajszint ellenőrzés milyen fura macerás ezeken
Na gyerekek.. Ma végre szárazon jöttem haza, hát valami elképesztő dolog ez! Mert persze az űrtechnikás 1200R is jó volt, de azzal a cuccal nem csodálkoztam hogy jó, de itt 20 éves technika muzsikál jobbam mint bármi.
Azaz KELL!
A higany kéne!
szép estét mindenkinek! engem is érdekel a túra!
Na, elhoztam az összes műszert (mikrométerek, tolómérők, órák) majd holnap világosban leleltározom, lefotózom meg beárazom őket, utána lehet hiénázni
Csövinek lenne csomó nyers szerszámacél (esztergakésnek) meg két marék különféle új vídia lapka.
Találtam fél liter higanyt, aki nem látott még ilyet, elárulom, qrvajó játék bár kicsit mérgező.
Én is fontolóra veszem
Ahogy írtam, amikor neked jó.
Biztos lesznek még jelentkezők.
Vicus mondta,hogy rendben van,majd úgy alakítjuk a programot nyáron. Akkor majd még van időnk megbeszélni mikor legyen.
Piszok jó lenne!Hátha csatlakozik mèg valaki.
Jó lenne. Akkor már most elkezdem itthon szervezni a dolgokat.
Összefuthatunk?Együtt mehetünk
Hát jövőre tervezném,de majd meglátjuk. Akkor összefuthatunk.
Gyere inkább Erdèlybe.Motorostúrára.
Földid árulja? Nem szeretnék ilyet. Félek tőlük.
Jó lehet.
Köcsög horvátokhoz nem megyek az életben! Ezek amit műveltek,és művelnek most is.
Mit mondtam? Miiit mondtam?
Azt mondta az Eko, aki többek szerint is az ország legjobb bmw szerelője, hogy műszakilag kevés ennél jobban elhanyagolt motort látott.
Amugy nem feletkeztem meg az adoságomról,csak nem jött ki még a lépés.De még idén meglessz