Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tojás az sárga.
Neked valami betegség ez a ferdén fényképezés?
Az van hogy szerinted van egy elvileg 89-es valamilyen ktmed a amit már vagy sokszor használtak vagy javítottak valahogy. Aztán van a kezedben egy henger ami szerinted hozzávaló.
Ebből azt akarom kihozni hogy a rendszám nélküli terepgépeknél csak egyetlenegy biztos, amit kivettél a blokkból és a kezedben van. Ennyi év és szakszerű márkaszervizelés mellett mára már akár Ural blokk is lehet benne, az sem lenne meglepetés.
Minek szagolgassam, részemről már délután lerendezettnek tekintettem a dolgot.
TDM 850 csak elég régi lehet. Sztem ne cserélj,a tiéd jobb.
Szoval nem jobb mint az Fzr,de kènyelmesebb.
Keskeny bicikli
Sziasztok
Valaki cserélne velem motort.Ezt kapnám helyette.Vélemények?
Mint két tojás.
Minden sztender kinyitva - biztos, ami biztos de jópofák így 1ütt
Német, orosz, lengyel cuccok, nincs közte kínai
Mind öreg, de hibátlan állapotú, pontos.
Szép kis készlet. Egy élet munkája van benne. Biztos sokmindent megoldott a bácsi
T. Urak (és többi mindenki )

Eladó mikrométerek, mérőórák, furatmérők, stb.
Itt lehet nézelődni, irányárak a text file-ban
Nem minden van már meg, kérdezzetek.
József, szagolgassa a mentalevelet

A másik:
Nyomorult 1989 KTM 250 GS-em minden katalógusban az van, hogy 71 mm dugó kell bele, de itt van a kezembe egy hozzá való henger, amiben 67.3 a furat (meg tudtam mérni furat-mikrométerrel ) Ilyen méretet egyik katalógus se hoz.
Most akkor mijafax van?
Szét kell szednem a motort, és megmérni a kivett dugót? (0-100mm között ezredre tudok mérni )
láttalak!
Jobb oldalon szoktak állni a buszfordulóban, meg a fényező szalon sarkánál.
A pözsó szalonnál én spec. azt figyeltem hogy hol a trafi amit a szembejövők mutogatnak. (ott volt hogy rohadna meg)
A pözsó szalonnál jöttetek szembe kb. 14:20 körül. Vállig kinnt voltam a kocsiból...
Hát, biztos hogy nem láttak. (gondolom a hankúknál lehetett)
Szerinted mennyire húztuk ha egy herli is volt velünk?
Ugye milyen érdekes hogy neked is ilyen van?
Majd meglátom hogy mi fellelhető a gyárban. (ami biztos hogy van itthon egy 3 fázisú 750 vagy 1100W-os IMI a 80-as évekből)
Láttam Ábrusékat. Húzták neki. Integettem is de nem biztos hogy látták. Ádám. Szép az új mocid