Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

probáltam leszedni már de k-vára rágyogyult,és csináltatnom kellene akkor másikat
Az sajna a darálon van motorral eggyutt
Megvan hozzá a másik ékszíjtárcsája?
Megfeletkeztem a levegöbeömlö müanyag idomrol.Bocsi!
Ma utánnanézek hogy tuti meg van e még és irok.
Azthiszem jobb oldali kellene neked?
Hali nép Kreativitás
Már antik darab,a motorja már tengerit darál de müködik a mechanikája
Hello,
eBay a barátod
Pl.:Ez és ez
Sziasztok.
Nemigazán idevaló téma, de égen földön nem találok információt, gondoltam itt hátha akad valaki aki tudna segíteni.
Szeretnék csináltatni, vagy esetleg nemtudom létezik e yamaha-s karikagyűrű (akár bizsu is lehet) képet egyet találtam de hozzá konkrétumot semmit.
Csatolom a képet, ha valaki tudna segíteni azért örökre hálás lennék
Nekem pl. a betonkeverőn (1kw) 3 fázis van és deltában vannak a lemezek.
Kis teljesítményű motort csillagba szokták kötni. Deltában nem indulna el vagy csak rásegítve megforgatva (veszélyes) és túl nagy áramot venne fel indításkor, így kellene csillag-delta kapcsoló is.Értelmetlen ekkora teljesítménynél.
Emlékeim szerint 3 fázisról deltában szokott menni, amikor a három rövidrezáró lemez függőlegesen áll. (csillagban vízszintesen egy sorban)
Melyik részében nem vagy biztos?
A szervizhez elmehetek ha szólsz mielőtt odaértek és megnézem a gépedet. (csak kb. tudom hogy merre van, még nem voltam ott)
ja megyünk! 10 kor indulunk a harley-tól, szerintem egy órán belül lent vagyunk ekonál, utána kéne fotózni-videózni a harley-t amivel zsolti jön, meg enni valamit, és f3körül hazaindulni, hogy kb 4-ig felérjünk, mert valami kocsiérmenése van a zsolinak.
A kip.könyökök tövében az kifújt korom vagy csak kosz? (amúgy a rozsdával nem ártana kezdeni valamit mert ha (mint szoktál) télen is menni akarsz vele akkor az a sótól nagyon gyorsan szét fog rohadni)
Holnap akkor jöttök erre?
Most én emlékszem rosszul vagy.....
De mivel a gáziparban dolgozom és ilyeneket használnak az analizáló műszerekben is így talán szerezhetek neked egyet.
Hát, ilyet spec. nem tudom hogy honnan lehetne szerezni.
Nyilván, de ugyanazt csinálja mintha a szivatót alkalmaznál. (hidegindítási segédlet)
Nem szívató. A plusz benzint az elektronyika intézi csak egy kicsit kintebb nyitja a pillangó szelepeket, mintha egy rögzíthető kézigáz lenne.

Te Jozef, ilyen átváltó szelepet lehet szerezni valahonnan? A jó kis glicerines órám már megvan, és akkor 1ccerű lenne szinkronozni
Nem, a szivatót. (meglepő mi hogy az injektoroson is van )
Ilyenen még dolgoztam is.
Akkor meg mit huzogat a kormányon? Előgyújtás állító?