Sziasztok.
Nemigazán idevaló téma, de égen földön nem találok információt, gondoltam itt hátha akad valaki aki tudna segíteni.
Szeretnék csináltatni, vagy esetleg nemtudom létezik e yamaha-s karikagyűrű (akár bizsu is lehet) képet egyet találtam de hozzá konkrétumot semmit.
Csatolom a képet, ha valaki tudna segíteni azért örökre hálás lennék
Kis teljesítményű motort csillagba szokták kötni. Deltában nem indulna el vagy csak rásegítve megforgatva (veszélyes) és túl nagy áramot venne fel indításkor, így kellene csillag-delta kapcsoló is.Értelmetlen ekkora teljesítménynél.
ja megyünk! 10 kor indulunk a harley-tól, szerintem egy órán belül lent vagyunk ekonál, utána kéne fotózni-videózni a harley-t amivel zsolti jön, meg enni valamit, és f3körül hazaindulni, hogy kb 4-ig felérjünk, mert valami kocsiérmenése van a zsolinak.
A kip.könyökök tövében az kifújt korom vagy csak kosz? (amúgy a rozsdával nem ártana kezdeni valamit mert ha (mint szoktál) télen is menni akarsz vele akkor az a sótól nagyon gyorsan szét fog rohadni)
Holnap akkor jöttök erre?
Ma utánnanézek hogy tuti meg van e még és irok.
Azthiszem jobb oldali kellene neked?
eBay a barátod
Pl.:Ez és ez
Nemigazán idevaló téma, de égen földön nem találok információt, gondoltam itt hátha akad valaki aki tudna segíteni.
Szeretnék csináltatni, vagy esetleg nemtudom létezik e yamaha-s karikagyűrű (akár bizsu is lehet) képet egyet találtam de hozzá konkrétumot semmit.
Csatolom a képet, ha valaki tudna segíteni azért örökre hálás lennék
Holnap akkor jöttök erre?
Te Jozef, ilyen átváltó szelepet lehet szerezni valahonnan? A jó kis glicerines órám már megvan, és akkor 1ccerű lenne szinkronozni