Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

167 centi tömör vegzálás:
így, h fenti állásban van az ülés, biztos vidám lenne
A tiédről?
Szerintem leérne mert mikor motorvenni voltam akkor ültem K1200RS-en, R1100R-en, R1100RT-n és simán leért. (jó, a K1100LT-ről már csak úgy mint a GTR-ről, azaz nem teljesen)
Olyanon nem ültem mint a tiéd mert már akkor sem tetszett de szerintem nem egy GS, így gondolom leérne. (ültem K1200Lt-n is de attól már visszarettentem, akkora monstrum)
baszki, neked a bmw-ről sem érne le a lábad!
kicsi.
Hát a sámli lehet hogy a nejedhez elég de ennél az Africa Twin se nagyon kisebb.
Az kéne jó moci
zárt helyen van! teljessen letakarva! csúszott vele a srác és nem mer vissza ülni! azt tudom,hogy magas! de van sámlim!
Mindent, de attól függ, hogy volt tárolva... a benzin biztos beleszáradt, de lehet, hogy a hengerfalon is van némi rozsda ha nyílt helyen volt, akkor a kipufogóban is
De ez állítólag egy nagyon jó motor, kapkodnak érte, de figyelj arra, hogy 865 mm magas az ülés (tudom, hogy nem vagy nagyon magas )
szép estét mindenkinek! srácok egy olyan motornál ami 4éve áll milyen gondok lehetnek amit célszerű átnézni! lehet hogy sikerül baráti áron szert tennem egy honda xrv 750-re de nem szeretnék befürdeni vele!
Sziasztok
Amelyik a fiókot kinyitja a kajáért és mikor lebukik visszacsukja ártatlan pofával
Az a szürke g.ci amelyik lelöki a távirányítót, majd mikor a pohár miatt rászól a csaj akkor ránéz és pofátlanul csakazértis lelöki azt is.
József, ilyen macskás videókat néz, rendben van önnek a xexuális élete?

de qrva jók, az elején az a geci, ami lelök mindent, meg a két lábon ácsorgó, meg a hajszárítós
Ábrusnak csinos udvara van,oda lehetne állítani,ott dumálhattok is.
Nemtom. Le is akarunk fotozni-forgatni a harley tesztjét. Ahhoz kell valami helyes placc a dumához, meg egy jó kanyar a menéshez.
Kettőig dolgozok csütörtökön. Meddig lesztek itt?
Ha hívsz és normális idő lesz akkor benézhetek én is.
Ja, csütörtökön egy HD iron-nal meg az új csodámmal lemotorozunk az Eko-hoz dunaújvárosba! Szerintem 11-12-13 fele leszünk arra. te?
azt láttam, hogy valami rugós cucc tartja, de azt hittem, hogy ennek az mra-cuccnak direkt ilyen meredekebb a dőlésszöge. Oszt nem.
A képről amiket feltettél tegnap ordít hogy nem fix megoldás.
ja, előtte-utána:
meg az is kiderül most, hogy a szélvédő dőlésszögét lehet állítani. :D Azt hittem az a tekerő a lámpát állítja.