Hát silabizálok mit csináljak.Eladjam vagy nem.De ha gumit veszek rá akkor megtartom Már jol megy sokat is költöttem rá nevemen is van de kicsitlehetne kényelmesebb
Ha nekem 190 55 r17 gumi van fenn,és a gyárit venném rá ami 170 60 R17.Rámenne a felnire?Vagy a felni szélessége standard? http://www.motortire.hu/contin...
kis vágott szeműekre van méretezve... de ha hátrébb ülsz, akkor a kormány is messzebb kerül, és az utasnak nem marad hely, és a fékezésnél úgyis előre csúszol, és bevered a lábad
Én borzadnék a 3 mázsás tömegtől
Voltam megnézni a st1100 hondát. Qrva jó,csak a térdem és a sípcsontom eléri az idomot.
De ha az üllésének a választóját hátrébb rakja a kárpitos,még jó lehet. Szép nagy motor,tetszik marhára.
Mikor voltam kint motoros napon, láttam, hogy a zsernyákok milyen ügyesen bólyáznak a bazi nagy R1200RT-kkel mondtam neki hűha, erre ő, hogy ez egy nehéz dög, és a régi 900RT-vel milyen könnyű volt szlalomozni (ami uaz, mint a 1100, csak 900 ccm motor)
Nézd meg a hátsó hajtásod, nem kotyog-e valamelyik csapágy, mert olcsón lehet cserélni, de ha szétverődik nagyon, akkor drága lesz
Mikrót láttam többet, van cserélhető kengyeles, meg olyan, ami 3db-os sorozat, van lyukmérő, meg egy mélységmérőt is láttam (az stipi-stopi nekem ) meg van 5-6 db óra is.
Mind viszonylag öreg szerszám, egy 74 éves emberé volt, de gondosan, eredeti fadobozában van nagy része. A marógépe úgy 50-70 éves lehet de semmi baja.
A srác a gépek többségét egyben eladta, már csak hiénázni lehet az apróságokat, de lehet találni kincseket.
http://www.motortire.hu/contin...
Már 3. helyen próbálok téli gumit venni, de nincs... pedig nem is gyakori méret
ui: weben persze mindenütt "készleten"-nek írják, hogy xopjanak sünt. Mijafaxnak webbót az ilyennek
Én borzadnék a 3 mázsás tömegtől
De tudjuk, hogy csak elvi síkon keresgélsz
De ha az üllésének a választóját hátrébb rakja a kárpitos,még jó lehet. Szép nagy motor,tetszik marhára.
Nézd meg a hátsó hajtásod, nem kotyog-e valamelyik csapágy, mert olcsón lehet cserélni, de ha szétverődik nagyon, akkor drága lesz
Mind viszonylag öreg szerszám, egy 74 éves emberé volt, de gondosan, eredeti fadobozában van nagy része. A marógépe úgy 50-70 éves lehet de semmi baja.
A srác a gépek többségét egyben eladta, már csak hiénázni lehet az apróságokat, de lehet találni kincseket.