Az, persze, hogyne.
A ZX9-en ÉN! azt éreztem hogy milyen kicsi motor. (és még a lábam is leért )
A tankra még félig sem tudtam ráhasalni, pedig sanya FZR-jén ez nem jelentett gondot. A kormány nagyon közel van és olyan pici kompakt az egész, pont egy ilyen benga állatnak való mint te is vagy. (pupu lenne a másik aki viccesen érezné rajta magát)
Viszont mocskosul megy az biztos és nagyon könnyen kezelhető.
Én nem is tudom... valszeg a sárga Merci
Érdekes, hogy a Bentley hogy ellép, pedig nem is a legerősebb, de biztos a legnehezebb - mire jó egy JÓ automata
Aztán persze elmegy a piros usák szutyok, mert az jóval erősebb, mint a többi...
Jól van csak még nagy a para. Viszont tegnap már lopott jutalom falatot,csak gyors volt a tempó a konyhai kanyarban,és elejtette. Visszamenni már nem volt mersze érte. De oldódik lassan,aranypofa. Szeretjük nagyon,de nem barátkozós típus.
http://www.dailymotion.com/vid...
A ZX9-en ÉN! azt éreztem hogy milyen kicsi motor. (és még a lábam is leért )
A tankra még félig sem tudtam ráhasalni, pedig sanya FZR-jén ez nem jelentett gondot. A kormány nagyon közel van és olyan pici kompakt az egész, pont egy ilyen benga állatnak való mint te is vagy. (pupu lenne a másik aki viccesen érezné rajta magát)
Viszont mocskosul megy az biztos és nagyon könnyen kezelhető.
Érdekes, hogy a Bentley hogy ellép, pedig nem is a legerősebb, de biztos a legnehezebb - mire jó egy JÓ automata
Aztán persze elmegy a piros usák szutyok, mert az jóval erősebb, mint a többi...
megvan 15e. km is. jó idő volt mentem egy 100as. Na forma 1 irány nézni.
Csövi navi neked ocsó ha kell