Az üléshelyzet elég alacsony és a te termetednek valami tágasabb termék szerintem jobb lenne. Nem azt mondom hogy nem férsz el benne de ismerve a geometriai határaidat, kissé megerőltető lesz a ki-beszállás.
Egyébként jó, megbízható gépek, természetes ellensége a rozsda és a sportos lelkületű fiatalabb társadalmi réteg. (sajnos az általatok megjelölt értékhatárban a zéróhoz tendáló eséllyel lehet elfogadható állapotút találni )
Az új családtag. Örökbe fogadtuk. -igenigen a neve,tacsiszerű kiskutya.Remélem sikerül majd megszoknia a helyet,és bennünket is. Nagyon hányattatott sorsú kiskutya,remélem a jó élete csak most kezdődik
Hosszú volt az út hazáig,elfáradt.
Csövi Csövi. Figyejjémá a Honda cicivel volt van valami típusnyavajája vagy valami rendszeresen beszarós dolog. Aszongyák a népek ez a gömbölyűbb 1.5 már betegebb mint az előd kocka volt.
Tulajdképpen mindig de jobb lenne 7köznap, mikor szabad vagy, mert akkor nem nyüzsög itt a család Tudunk KVzni, zenét hallgatni, ilyesmi.
Ma garázs takarítás volt a műsor, gondoltam is rád, mikor cipeltem a cuccost ide-oda
Egyébként jó, megbízható gépek, természetes ellensége a rozsda és a sportos lelkületű fiatalabb társadalmi réteg. (sajnos az általatok megjelölt értékhatárban a zéróhoz tendáló eséllyel lehet elfogadható állapotút találni )
Hosszú volt az út hazáig,elfáradt.
Km óra meghajtó mechanikát keresek exuphoz ami a tengelyen van.
Ma garázs takarítás volt a műsor, gondoltam is rád, mikor cipeltem a cuccost ide-oda