Mért tenne ilyet? ha jó a gomba, akkor kapcsol - amikor kell
Ha dzsuvás meg vízköves a radiátor, akkor meg kapcsolgathatod a ventilátort, nem ér xart se.
Azthiszem, hogy benzinpumpa után már nem célszerű benzinszűrőt tenni. Megáll benne a levegő és az AC nem tud kikapcsolni...
Tegnap elég sokat mentem városban és már a piros közelében járt a hőfokmérő. Van valami autó termosztát ami jó bele? Vagy az a hűtősapka volt?
Én nagyjából értem mit akart írni.
gyújtás párhuzamos FZR-nél,tehát két-két gyertya van sorba(!)kötve,a két szélső,és két belső gyertya van párban.ahogy Ábrus írta.Ha egy gyertya zárlatos lesz,akkor ott nincs szikra,az a henger nem megy,de a nagyfeszt átadja a másik gyertyának.Valószínű a jobb szélső gyertyád zárlatos,amikor lehúztad a pipàt leállt a működő henger is.Át kell nézned a gyertyákat,gyújtási sorrendet,de ha menet közben állt le,trafó is lehet szar.
Közben megmértem a régit ,én is gondoltam erre,de árban ez jön ki jobban, 15.780ft a vége ,2-3e különbség van a 44Ah-tól ,szerintem meg fogja érni,legalábbis remélem
Az azért érdekes mert az egyik trafóról az 1-4, a másikról a 2-3 (a két középső) megy.
Nem cserélted fel véletlenül a gyújtási sorrendet mikor a pipákat levetted? (esett már meg ilyen a történelemben )
Aztán én kivenném a gyertyákat és megnézném hogy milyen állapotban vannak, de ha egyszerre ment el a kettő akkor én a gyújtótrafóra gyanakodnék.
Simán.
Nekem is 55Ah-s volt benne de még egy kicsit nagyobb is beleférne.
Viszont vagy 8 évig jártam gond nélkül a 44Ah-sal amivel vettem, szóval nem feltétlen kell bele ekkora.
udv mindenkinek... a segitsegeteket kernem, vasarnap kicsit megnyuzbaltam a vasat vagyis 5dikben mar tiltas kornyeken fogott es egyszer csak ugy ket henger megallt a kuplung feol szamolva a masodik es az utolso valakinek otlete h miert jah es ha begyujtom es jar ket hengebe es az utolsot a gaz feloi pipat leveszem akkor meg is all a motor pedig az a henger nem dolgozik mert abszolut nem melegszik a kipuf konyek es megis megerzi h levettem a masikat ha leveszem ameik ugyszint nem melegszik azt nem erzi...
Ha dzsuvás meg vízköves a radiátor, akkor meg kapcsolgathatod a ventilátort, nem ér xart se.