Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mért tenne ilyet? ha jó a gomba, akkor kapcsol - amikor kell
Ha dzsuvás meg vízköves a radiátor, akkor meg kapcsolgathatod a ventilátort, nem ér xart se.
AC? Nem tudom mikor fogy ki a benzin a karbiházból... Kiszedem a szűrőt megnézem úgy.
Rakj 1 kapcsolót rá 2 vezetéket rákötsz közé 1 kapcsoló és kész, akkor kapcsol mikor akarod.
suzuki hűtősapka volt
Azthiszem, hogy benzinpumpa után már nem célszerű benzinszűrőt tenni. Megáll benne a levegő és az AC nem tud kikapcsolni...
Tegnap elég sokat mentem városban és már a piros közelében járt a hőfokmérő. Van valami autó termosztát ami jó bele? Vagy az a hűtősapka volt?
Én nagyjából értem mit akart írni.
gyújtás párhuzamos FZR-nél,tehát két-két gyertya van sorba(!)kötve,a két szélső,és két belső gyertya van párban.ahogy Ábrus írta.Ha egy gyertya zárlatos lesz,akkor ott nincs szikra,az a henger nem megy,de a nagyfeszt átadja a másik gyertyának.Valószínű a jobb szélső gyertyád zárlatos,amikor lehúztad a pipàt leállt a működő henger is.Át kell nézned a gyertyákat,gyújtási sorrendet,de ha menet közben állt le,trafó is lehet szar.
Irigylem ezeket az embereket akik bele mernek vágni. Azért arra kíváncsi lennék, hogy mennyibe kerül egy ilyen túra...
Asszem erre mondják hogy ennek van sportértéke. Basszus a GTR-rel eszembe sem jutna elindulni ilyen helyre. A hely is gyönyörű.
Azok a szemét ufók ,igaz Robesz
én is erre gondolnék,de csak akkor ha tényleg fel van cserélve a pipák
Közben megmértem a régit ,én is gondoltam erre,de árban ez jön ki jobban, 15.780ft a vége ,2-3e különbség van a 44Ah-tól ,szerintem meg fogja érni,legalábbis remélem
Az azért érdekes mert az egyik trafóról az 1-4, a másikról a 2-3 (a két középső) megy.
Nem cserélted fel véletlenül a gyújtási sorrendet mikor a pipákat levetted? (esett már meg ilyen a történelemben )
Aztán én kivenném a gyertyákat és megnézném hogy milyen állapotban vannak, de ha egyszerre ment el a kettő akkor én a gyújtótrafóra gyanakodnék.
Simán.
Nekem is 55Ah-s volt benne de még egy kicsit nagyobb is beleférne.
Viszont vagy 8 évig jártam gond nélkül a 44Ah-sal amivel vettem, szóval nem feltétlen kell bele ekkora.
Ábrus ez jó az R19-hez http://akku.partnerauto.hu/ind... ,remélem belefér
Sziasztok jó estét!
tiltas kornyeken forgott a motor es csak siman leallt ket henger... ahogy a motoron ulok szoval balrol jobbra szamolva a masodik es a negyedik
Nem az hanem akkor most melyik henger nem ment? (ha a motoron ülsz akkor a bal lábadnál levő az egyes henger és jobbra a többi)
nem hanem angol billentyuzetem van de lenyegtelen ha ennyire erthetetlen akkor ne faradj
Nyugtass meg hogy okostelefonról vagy valami ilyesmiről írsz mert négyszer olvastam végig de egyszerűen képtelen vagyok értelmezni.
udv mindenkinek... a segitsegeteket kernem, vasarnap kicsit megnyuzbaltam a vasat vagyis 5dikben mar tiltas kornyeken fogott es egyszer csak ugy ket henger megallt a kuplung feol szamolva a masodik es az utolso valakinek otlete h miert jah es ha begyujtom es jar ket hengebe es az utolsot a gaz feloi pipat leveszem akkor meg is all a motor pedig az a henger nem dolgozik mert abszolut nem melegszik a kipuf konyek es megis megerzi h levettem a masikat ha leveszem ameik ugyszint nem melegszik azt nem erzi...
Tudooooom
pedig a nagy duda sosem baj
Úgy a motorosok nagy részének.