Az utóbbi 20 évben én is körbejártam már rengetegszer a témát hogy valahogy fogást találjak rajta de józan ésszel mindig az jött ki fájdalmas végeredménynek hogy egyszerűen nem keresek eleget hozzá. (ugyanis a 15-20 literes fogyasztást próbálhatom én gazdaságossá gyurmázni akárhogy, az akkor is annyi marad)
Ezt én sem értettem soha sem. Az enyém is bekapcsol fél állás után nem sokkal, de ha melegben araszolok simán felmegy a pirosig pedig egy másodpercre sem áll le a ventilátor. Aztán ha sikerül megindulni dinamikusabban visszamegy közép állásig és a venti leáll.
sziasztok
eladó 1993 yzf 750 r minden része.
keréktől a komplett fékig a teljes motor megvan, kivéve a burkolat.
ülés is megvan
minden működik,olajok nem folynak sehol.jó telők lánc fékek hűtő stb
megkímélt motorról van szó szép a váz is
ha esetleg kell valami nyugodtan keressetek,nagyon olcsón adom a cuccokat.csak fogyjon el.
üdv. 06306458796
a motor tavasszal lesz h 3 eve nalam v es azota meg ki sem volt szedve egyszer sem egyik gyertya sem... mar az utobbi idobe hidegen gyujtaskor mar szarakodott egy henger melegedes utan indult be, de nem is csoda csak nalam mentek 32000km-ert azelott meg a fene tudja h mennyit... mar meg is volt rendelve egy szett iridium gyertya de rovidebb menetueket kaptam szoltam is az eladonak h nem ezt kertem es mondta h kuld masikat.. most azokra varok.. de ma kivancsisagbol nem volt mas, beleraktam a rovidebb gyertyakat es lass csodat szepen jart alapjaratban csak nem porog 7000nel tobbet gondolom h azert mert nem er be a gyertya az egesterbe... de azt elmondanam h ugy bele voltak gyogyulva a regiek h egy kulcsot el is tortem mire meg tudtam lazitani
Na, kikapsz egy ilyen fiatal versenyző által agyon-ültetettet, mint az 1. képen, azzal meg is szívod
Ezek már mind szét vannak buherálva meg hajtva. Nyuggertől ha tudnál venni - de azok meg nem ilyet vettek új korában
eladó 1993 yzf 750 r minden része.
keréktől a komplett fékig a teljes motor megvan, kivéve a burkolat.
ülés is megvan
minden működik,olajok nem folynak sehol.jó telők lánc fékek hűtő stb
megkímélt motorról van szó szép a váz is
ha esetleg kell valami nyugodtan keressetek,nagyon olcsón adom a cuccokat.csak fogyjon el.
üdv. 06306458796
Ezek már mind szét vannak buherálva meg hajtva. Nyuggertől ha tudnál venni - de azok meg nem ilyet vettek új korában