Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kevesebbet persze, de a 477 Le-től is messze van.
Aha, csak legyen autód is és meglátod hogy mennyire nem így van.
Saaajtooooook?
már van mert bejött a hideg, 15 foknál menet közben alig ment fel de most jó. a pici áteresz lukat felfúrtam 8asra és visszaraktam most már jól üzemel.
Neked nincs benne termosztát, PUPU?
Az enyémféle kevesebbet eszik bár árban kb. uannyi vagy csak kicsit drágább
Főleg úgy, hogy ott kb. fél dollár egy liternyi... az ő fizetésükhöz...
Arra meg 1 hétvégi bontó szökevény is jó.
Mondjuk amennyit én használnám őket 3/4 évig csak állna a kocsi
Mondjuk érdekes módon ezek (magukhoz képest) egész vállalható fogyasztással üzemelnek.
Ekkora mennyiség még nem fogyott el de nagyon jók.
Legközelebb az öreg gaudára kell rámenni ha akciós lesz. (a sima is jó de az jobb volt amiből megkínáltál)
A csomagoltak szintén nagyon finomak.
Sajtok ízlettek? Megérte?
Itthon van egy, aki kocsikat hord onnan konténerben, négyessével. Hozzá talán be lehet férni (bár amikor utoljára beszéltem vele, 4 db Nissan 350Z-t hozott, mert akkor még nem forgalmazták itthon
3-at eladott azonnal, a haszonból pont kijött a 4. saját részre...
Kedves László.
Lebeszéltelek róla mert tudtam hogy vallási okokból kifolyólag nem gondoltad te ezt komolyan. (ha mégis akkor itt megragadnám az alkalmat hogy elsőként jelentkezzek tesztvezetésre )
Feltúrtam az összes levelet még régről hogy megtaláljam a számlaszámod, ma délelőtt feladtam mert nincs sehol.
Aztán bevillant hogy mivel utaltam én már pénzt neked, lehet hogy el van az mentve a netbankban és láss csodát, ott volt.
Aztán egy-két év múlva mikor már anyagilag padlón vagy, a fenntarthatatlan költségű luxusnejed szépen lelép mert kevés vagy, te meg ott állsz üres zsebbel és letolt gatyával, elmerengve hogy akkor tulajdonképpen megérte-e tönkremenni a "merjünknagyoklenni" érzésért.
Van embered ott kint?
Engem meg lebeszéltél a Dodge Chargerről pedig egy pár éveset usákból olcsón meg tudnék venni. Az vényóc lenne, meg USSA
Itt van még
Navi-t eladtad?
Csak vicceltem, 1l suzuki a nyerő