Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt tudtam a rover civic 1 kalap fos 90év elejire tellene csak de most a Sanyival való telefonálgatás után elgondolkodtam 1 3as golfba is
A Civic hibátlan autó a legjobb. Rozsdásodás az egyedüli hibája. Én is úgy hallottam, hogy a 98 körüli évjáratok voltak a legjobbak az újak már nem annyira. És csak a japán civic jó az angol az hulladék természetesen.
Most néztem meg reggel, le volt már szedve régebben, csak magyar nem volt hozzá mostanáig.
Jó volt télleg
Nagyon szépen néz ki
Ha tudjátok szedjétek le a HITTING THE APEX című filmet motgp doku film. Feliratot linkelek akinek kell. Hatalmas film a motgp 6 versenyzőjéről. Brad Pitt rendezte
Itt van,csak ezek maradtak meg.
Sanya jól mondja kocogtasd meg mindet
Hát túlfolyó karbival én nem mennék.
Probáltam de elállt aztán megint folyt.
Merjek holnap gurulni igy?Gondolom magátol nem jön hejre
Kcogtasd meg valamivel az úszóházakat. Lehet hogy csak fent akadt.
Ettöl féltem
jól gondolod
Tegnap inditottam a motort.Inditás után kb 1 percel kezdett folyni a benzin az alján.Megemeltem a benzintartályt és a karbibol kijön 2 gumicsö ami lejebb rá van dugva valami kis vascsöre.
Gondolom nem zár valameik tüszelep?
Sziasztok
Én is. 1 autó már befér a garázsba
Aha. Szépek.
Itthon. Alant a kép. Most érkeztünk,csak Szentendrei auchannál kaptuk meg. Kicsit rémült szegény,de itt jó helyen lesz.
oh Sanya ezt már átfutottam

Kutya?
vannak szépek 2körül
Ezek teljesen hülyék.
A rajzon (alatta nagyítható a +- jelekkel) láthatod megszámozva az alkatrészeket, a listában pedig hogy mi az és az árát.