Baszod, ez nem sorok közt bújkálós, automata váltós, esőtől megvédős, jól pakolós... ez egy drabális 1000 V2. Ezzel kín 20-al menni, csorogni...
Meg ez fogyasztani fog annyit, hogy akkor már autóval is járhatnál
Mert valakik gyanúsítgatnak h itt akarom eladni
Nem biztos h el szeretném adni,de az biztos h legelőször is várok egy pár napos jó nagy esőt,és lesz egy kis talajgyakorlat a sárga földön . A vizsga után jön a döntés.
Viszont a motorom ha érdekel valakit valami nagyobbat is engednék belőle. . .
És nem írom a hízelgős hülyeséget h csak itt és csak nektek, hisz tudja mindenki ,aki ilyet mond másnak is simán adja annyiéééé amenyiéééé
Na kispajtások, képzeljétek!
Ma valaki megnézte a robeszt és úgy fest jövő héten bizniszelünk, ami azt jelentené, hogy egyből megyek utána ezért, ha összejön: Caponord
Nem , ez már a váltás utáni.
Am meg mindenütt jobb helyen van mint a gatyába
Igaz az is h nem akaródzik úgy menni mint a kis szuzkám,és alatta a kismacska is laposkúszásban közlekedik(tehát ezzel a szántásban valószínűleg nem tudok érdemben közlekedni)ez a leginkább ellene szóló érvem ,de az a pakolhatóság,variálhatóság....
Amikor a 80-100 literes cefréshordót állítva szállíthatom az anyósülés mögött.És jó hogy nem vagyok 1 égimeszelő,de teljesen síkban dönthető üléseket lehajtva nem lóg ki a lábam a csomagtartóból...
Valamint igaz még teljes pontos mérés nincs ,de szigorúan csak városi használat,szinte mindig csak hideg motorral,azaz 5 liter környéke...
5letnek nem rossz ez a fajta beetetés bár eladni nem biztos h szeretném, vagyis hogy olyan vagyok mint az ovis mikor véletlen becsajozik,oszááánháát még tetszik is neki
Az a 10 évvell ezelőtti Jazz egy nagyon jó kis autó ha öreg mutteré volt, kevés km-el, akkor az sokat ér bár az orálszexet azért nem biztos, hogy be kellett volna vállalni mert elég kicsi a motorja
"50 pár éves német nénitől vásároltam aki 2 éve letámasztotta a hátsó udvarra mert betört a hátsó lámpája"
NANA! MOST ESETT LE! TE EL AKARSZ ADNI NEKÜNK EGY KOCSIT!
Háá dee nincs mit rakni,tök min1 ha a katalógusképeket nézegeted,még az ülésen a gyári levonók is rajta vannak ,olyan mint az új. 50 pár éves német nénitől vásároltam aki 2 éve letámasztotta a hátsó udvarra mert betört a hátsó lámpája ,mint a kereskedői mesében aztán jöttem én. . .
Ha a CVT váltóval (fokozatmentes automata) gond van az tapasztalat hiányában drága dolog, viszont ha jelenleg nem ilyen helyzetben lennék akkor az lenne a következő kérdésem hogy "pözsót beszámolsz?"
Sajnos ettől nem lettem okosabb.Sikerült szermányolnom egyet nagyon jól árasítva,persze eladásra.De a maga 50 ezer kmével vagy az autóban uralkodó új illattal,nem tudom,de a szívemhez nőtt
Már 1-2 hónapja nézegetem itt és egyszerűen nem vagyok hajlandó feladni a hirdetést Pedig eddig bármitől szívfájdalom nélkül boldogan megváltam.Van hogy a "hazafelé" tartó 3 perces út fél órára sikeredik pedig sohasem voltam nagy céltalanul kocsikázó
Sziasztok
Látom autózok mostanában itt a fórumon.Valamint láttam hondákat is
A jazzról valakinek vagy ismerősi körökből van tapasztalata? Olvasgattam több fórumot is ,de sztem oda csak fanatikusok járnak mert senki semmi rosszat nem írt, max annyit h 5-6 év után izzót kellett cserélni,mert képes volt kiégni ...
De képet tegyél már róla.
Meg ez fogyasztani fog annyit, hogy akkor már autóval is járhatnál
Nem biztos h el szeretném adni,de az biztos h legelőször is várok egy pár napos jó nagy esőt,és lesz egy kis talajgyakorlat a sárga földön . A vizsga után jön a döntés.
Viszont a motorom ha érdekel valakit valami nagyobbat is engednék belőle. . .
És nem írom a hízelgős hülyeséget h csak itt és csak nektek, hisz tudja mindenki ,aki ilyet mond másnak is simán adja annyiéééé amenyiéééé
meg ez az olasz motor valami becsípődés nálad?
Ma valaki megnézte a robeszt és úgy fest jövő héten bizniszelünk, ami azt jelentené, hogy egyből megyek utána ezért, ha összejön: Caponord
Am meg mindenütt jobb helyen van mint a gatyába
Igaz az is h nem akaródzik úgy menni mint a kis szuzkám,és alatta a kismacska is laposkúszásban közlekedik(tehát ezzel a szántásban valószínűleg nem tudok érdemben közlekedni)ez a leginkább ellene szóló érvem ,de az a pakolhatóság,variálhatóság....
Amikor a 80-100 literes cefréshordót állítva szállíthatom az anyósülés mögött.És jó hogy nem vagyok 1 égimeszelő,de teljesen síkban dönthető üléseket lehajtva nem lóg ki a lábam a csomagtartóból...
Valamint igaz még teljes pontos mérés nincs ,de szigorúan csak városi használat,szinte mindig csak hideg motorral,azaz 5 liter környéke...
NANA! MOST ESETT LE! TE EL AKARSZ ADNI NEKÜNK EGY KOCSIT!
Már 1-2 hónapja nézegetem itt és egyszerűen nem vagyok hajlandó feladni a hirdetést Pedig eddig bármitől szívfájdalom nélkül boldogan megváltam.Van hogy a "hazafelé" tartó 3 perces út fél órára sikeredik pedig sohasem voltam nagy céltalanul kocsikázó
Látom autózok mostanában itt a fórumon.Valamint láttam hondákat is
A jazzról valakinek vagy ismerősi körökből van tapasztalata? Olvasgattam több fórumot is ,de sztem oda csak fanatikusok járnak mert senki semmi rosszat nem írt, max annyit h 5-6 év után izzót kellett cserélni,mert képes volt kiégni ...