Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem a motorról, az autóról!
Róbertgidára kattintva az utolsó 3-4 kép
Volt itt nemrég valaki aki hatszázast akart venni...
De képet tegyél már róla.
Baszod, ez nem sorok közt bújkálós, automata váltós, esőtől megvédős, jól pakolós... ez egy drabális 1000 V2. Ezzel kín 20-al menni, csorogni...
Meg ez fogyasztani fog annyit, hogy akkor már autóval is járhatnál
Mert valakik gyanúsítgatnak h itt akarom eladni
Nem biztos h el szeretném adni,de az biztos h legelőször is várok egy pár napos jó nagy esőt,és lesz egy kis talajgyakorlat a sárga földön . A vizsga után jön a döntés.
Viszont a motorom ha érdekel valakit valami nagyobbat is engednék belőle. . .
És nem írom a hízelgős hülyeséget h csak itt és csak nektek, hisz tudja mindenki ,aki ilyet mond másnak is simán adja annyiéééé amenyiéééé
Ez lene a melóbajárós. Miért?
Na de hát ez csak 12 évvel fiatalabb mint az Afrika volt és még feldobozolva is olcsóbb is 50-nel. Hát miféle üzlet ez?
Jó jó értjük de az árát még mindig nem mondtad.
és ez lesz a melóbajárós? arra nem biztos, hogy a legjobb
meg ez az olasz motor valami becsípődés nálad?
Na kispajtások, képzeljétek!
Ma valaki megnézte a robeszt és úgy fest jövő héten bizniszelünk, ami azt jelentené, hogy egyből megyek utána ezért, ha összejön: Caponord
Nem , ez már a váltás utáni.
Am meg mindenütt jobb helyen van mint a gatyába
Igaz az is h nem akaródzik úgy menni mint a kis szuzkám,és alatta a kismacska is laposkúszásban közlekedik(tehát ezzel a szántásban valószínűleg nem tudok érdemben közlekedni)ez a leginkább ellene szóló érvem ,de az a pakolhatóság,variálhatóság....
Amikor a 80-100 literes cefréshordót állítva szállíthatom az anyósülés mögött.És jó hogy nem vagyok 1 égimeszelő,de teljesen síkban dönthető üléseket lehajtva nem lóg ki a lábam a csomagtartóból...
Valamint igaz még teljes pontos mérés nincs ,de szigorúan csak városi használat,szinte mindig csak hideg motorral,azaz 5 liter környéke...
5letnek nem rossz ez a fajta beetetés bár eladni nem biztos h szeretném, vagyis hogy olyan vagyok mint az ovis mikor véletlen becsajozik,oszááánháát még tetszik is neki
Az a 10 évvell ezelőtti Jazz egy nagyon jó kis autó ha öreg mutteré volt, kevés km-el, akkor az sokat ér bár az orálszexet azért nem biztos, hogy be kellett volna vállalni mert elég kicsi a motorja
Lehet most keres képeket a neten a jazz-ről ezért nem akaródzott egyből feltenni.
Csak bedobta a csalit fél füllel hallotta, hogy valaki Hondát akar venni...
És mit műveltél te azzal az 50 pár éves német nénivel hogy ennyire engedékeny volt?
"50 pár éves német nénitől vásároltam aki 2 éve letámasztotta a hátsó udvarra mert betört a hátsó lámpája"
NANA! MOST ESETT LE! TE EL AKARSZ ADNI NEKÜNK EGY KOCSIT!
Háá dee nincs mit rakni,tök min1 ha a katalógusképeket nézegeted,még az ülésen a gyári levonók is rajta vannak ,olyan mint az új. 50 pár éves német nénitől vásároltam aki 2 éve letámasztotta a hátsó udvarra mert betört a hátsó lámpája ,mint a kereskedői mesében aztán jöttem én. . .
Ha a CVT váltóval (fokozatmentes automata) gond van az tapasztalat hiányában drága dolog, viszont ha jelenleg nem ilyen helyzetben lennék akkor az lenne a következő kérdésem hogy "pözsót beszámolsz?"
Hát akkor képeket rakjál hadd nézzük! A motortérről és belülről is!
Sajnos ettől nem lettem okosabb.Sikerült szermányolnom egyet nagyon jól árasítva,persze eladásra.De a maga 50 ezer kmével vagy az autóban uralkodó új illattal,nem tudom,de a szívemhez nőtt
Már 1-2 hónapja nézegetem itt és egyszerűen nem vagyok hajlandó feladni a hirdetést Pedig eddig bármitől szívfájdalom nélkül boldogan megváltam.Van hogy a "hazafelé" tartó 3 perces út fél órára sikeredik pedig sohasem voltam nagy céltalanul kocsikázó
Nézegettem én is régebben elég drágák és azthiszem variomatik váltója van némelyiknek vagy valami ilyesmi.
Sziasztok
Látom autózok mostanában itt a fórumon.Valamint láttam hondákat is
A jazzról valakinek vagy ismerősi körökből van tapasztalata? Olvasgattam több fórumot is ,de sztem oda csak fanatikusok járnak mert senki semmi rosszat nem írt, max annyit h 5-6 év után izzót kellett cserélni,mert képes volt kiégni ...
Saaajtooooook. (beszálltam némi pénzzel László a már bejáratott sajtüzletébe)