Mindegyik ilyen fórumon ott vannak a hiénák, akik csak piacot keresnek, persze van pár normális, aki segít is, ha kell.
Józsi, neked nem kell gázolaj szűrő? Nekem van 2, vettem a bömbibe, mert állítólag 40e-nél cserélni kell... most vagyok 160-nál, még nem sikerült de megfogadtam, hogy még az ősszel... de 1 akkor is fölös, mert 320-at már nem akarok ezzel elmenni
Bár azt nem tom, hogy lehetne pezsóra felapplikálni, nekem az autó alatt van, kb. az első ülésnél, két hollanderes csatlakozóval, ez egy zárt fém tubus kívülről.
Van ott köztük egy-két értelmes akik megosztották ha rájöttek vagy megéltek valamit de amelyek állítólag autószerelők azok valahogy csak arra használják a tudásukat hogy tudassák a néppel hogy ők értenek hozzá.
Ha láttad, legutóbb kérdezem az egyiket hogy a Champion szűrő mennyire jó (tudom hogy f&sza de hátha tévedek) és hogy merre praktizál (mert gondoltam megmutatnám neki ezt a dögöt hogy szerinte kéne ennek ennyire remegni 1200-1500 körül) de persze se ez, se a másik nem reagált pedig látniuk kellett amit írtam mert (egy)másnak később válaszoltak.
Régebbről tudom hogy valahol itt van 5-10 km-en belül de akkor sem mondta meg pontosan hogy hol van. (mit szólna a fórum népe hogy odamegyek, aztán meg kiderülne hogy jelenleg a szerviz egy fészert meg egy lemez szerszámos ládát takar a sarokban a nagykalapáccsal, mert épp költözik az eddigi két beállós műhelyből a még nem teljesen kész nyolc beállós márkaszerviz szintű épületbe, csak hát olyan lassan jönnek meg az engedélyek )
Nehogy azt hitt nagyon profi tuner és driver lettem már a forza4 nevű fantasztikus alkotásba. 1-2 kategoriával lejjebb lévő kocsikkal is verem a jónépet http://youtu.be/q-BZookQddo
Az e90 meg tele volt újgazdaggal, de szerencsére már elhúztak (10 éves autó már nem jön be nekik )
Bár az új tagság is szép, megveszik németből 300 ekm-el a széthajtott dízelt, aztán sírnak a szervíz számlán
Józsi, neked nem kell gázolaj szűrő? Nekem van 2, vettem a bömbibe, mert állítólag 40e-nél cserélni kell... most vagyok 160-nál, még nem sikerült de megfogadtam, hogy még az ősszel... de 1 akkor is fölös, mert 320-at már nem akarok ezzel elmenni
Bár azt nem tom, hogy lehetne pezsóra felapplikálni, nekem az autó alatt van, kb. az első ülésnél, két hollanderes csatlakozóval, ez egy zárt fém tubus kívülről.