Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hobbi autónak jó, de nem elég különleges...
Az Omega fórum ugyanilyen. Van pár fazon,aki felsőbbrendűségi komplexusban szenved,persze ezek uralják az egész oldalt.

Akkor ezek is buzik lehetnek?

Mindegy is,nincs velük dolgom szerencsére.
Helyes. Meg kell javítani,és jó lesz az még nagyon sokáig.
A pözsó fórumosok meg buzik mert b&sznak normálisan válaszolni, szóval befejeztem velük. (gyökér népség)
Egyébként szerintem valami a váltótartó gumibaknál nem oké (az is volt cserélve) asszem nekem kell kiszedni és megnézni mert elegem van a sok autószerelőnek nevezett hülyéből.
Nem csak tűnik, nagysztenderről sem tudnám biztonságosan levenni. (qrvanagy)
A pözsó meg nem megint beteg, hanem a hidegebb idő beálltával rezonál és idegesít a vibrálás. (köcsög dízel)
Persze hogy tetszik neked ez a szép kis Opel pedig ez a V6 a GM egyik legiszákosabb motorja, meg puhapöcs is, mert csak 200 LE ráadást első kerékre
Az ős Saabok, még a svéd turbók, azokban volt valami egyedi, ezek már csak átszabott Opelek, jó drágán. Nem csoda, hogy el is tűntek.
Ami van benne elektromos berendezések azt ki kell hajtani valahogy persze hogy a generátor is terhelve van és így a motor is és így a fogyi is nagy
Ha megvenném tudod mennyit érdekelne a fogyasztás! Semmit. Mert akkor ilyen kéne. Mellesleg azt az évi 3000km simán kibírnám még 15 liter/100km átlaggal is.
Csövi! 3 literes V6-os. Ez nem is sok fogyasztás. Egyébként gyönyörű kocsi.
szép napot mindenkinek! sziasztok
De hogy meggyőzően néz ki, az biztos Valóban magasnak tűnik...
Bírom odaát a Zindexesen, hogy az újgazdag managerek megveszik, mert ugye ez a trendi, aztán rendelik hozzá az alacsony ülést meg az ültető szettet 100ezrekért, mert nem ér le a lábuk de hogy alacsonyabb típust vegyenek, az fel sem merül

József, megint beteg az oroszlán? Adjak gyufát?
Én biztos szeretnék!
Mond mit szeretnél? Sziasztok!
Mondjuk az alukofferek csomagtartóján tudnék rögzíteni egy alulétrát a fel és leszálláshoz.
Szerintem szeretnél !
Hello ! Szeretnék megvásárolni a motorod !
Még gondolkodom hogy szeretnék-e egy ilyet.
fzrmesu telefonszámát nem tudja valaki? Ha igen meg is tudná adni? :D
12.3L/100 km
Semmi baj.