A pözsó fórumosok meg buzik mert b&sznak normálisan válaszolni, szóval befejeztem velük. (gyökér népség)
Egyébként szerintem valami a váltótartó gumibaknál nem oké (az is volt cserélve) asszem nekem kell kiszedni és megnézni mert elegem van a sok autószerelőnek nevezett hülyéből.
Nem csak tűnik, nagysztenderről sem tudnám biztonságosan levenni. (qrvanagy)
A pözsó meg nem megint beteg, hanem a hidegebb idő beálltával rezonál és idegesít a vibrálás. (köcsög dízel)
Persze hogy tetszik neked ez a szép kis Opel pedig ez a V6 a GM egyik legiszákosabb motorja, meg puhapöcs is, mert csak 200 LE ráadást első kerékre
Az ős Saabok, még a svéd turbók, azokban volt valami egyedi, ezek már csak átszabott Opelek, jó drágán. Nem csoda, hogy el is tűntek.
Ha megvenném tudod mennyit érdekelne a fogyasztás! Semmit. Mert akkor ilyen kéne. Mellesleg azt az évi 3000km simán kibírnám még 15 liter/100km átlaggal is.
De hogy meggyőzően néz ki, az biztos Valóban magasnak tűnik...
Bírom odaát a Zindexesen, hogy az újgazdag managerek megveszik, mert ugye ez a trendi, aztán rendelik hozzá az alacsony ülést meg az ültető szettet 100ezrekért, mert nem ér le a lábuk de hogy alacsonyabb típust vegyenek, az fel sem merül
Akkor ezek is buzik lehetnek?
Mindegy is,nincs velük dolgom szerencsére.
Egyébként szerintem valami a váltótartó gumibaknál nem oké (az is volt cserélve) asszem nekem kell kiszedni és megnézni mert elegem van a sok autószerelőnek nevezett hülyéből.
A pözsó meg nem megint beteg, hanem a hidegebb idő beálltával rezonál és idegesít a vibrálás. (köcsög dízel)
Az ős Saabok, még a svéd turbók, azokban volt valami egyedi, ezek már csak átszabott Opelek, jó drágán. Nem csoda, hogy el is tűntek.
Bírom odaát a Zindexesen, hogy az újgazdag managerek megveszik, mert ugye ez a trendi, aztán rendelik hozzá az alacsony ülést meg az ültető szettet 100ezrekért, mert nem ér le a lábuk de hogy alacsonyabb típust vegyenek, az fel sem merül
József, megint beteg az oroszlán? Adjak gyufát?