Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vagyunk egyformák sanyám de nekem Betti sokkal szebb küllemmel rendelkezett mint Mesu.
Azt hiszem van itt egy srác aki el akarta adni,és az tényleg nagyon szép hanggal,és küllemmel rendelkezik. Pápán lakik. Hogy el akarja-e még adni,azt nem tudni.

fzrmesu a nick. Mostanában nem nagyon írt,de azért be szokott köszönni. Próbáld meg elérni.
Ha valakinek van elfekvőben olyan AC pumpája ami már nem megbízható de többnyire azért működik az ne fogja vissza magát és szóljon mert kéne.
Ahhoz türelmesnek kell lenni vagy külföldről hozni egyet. Ezeket általában nem nagyon keresik így az ára nem veszélyes. (általában mindenkinek az újabb kéne)
De hol találok eladót ami jó állapotú és olyan ami nekem kell? :D
Nem egy gyakori járgyán
A 600-as (3HE) jó választás mert nincs semmilyen kimondott nyavalyája. A 18-as hátsó kerékre gumit találni nem olyan egyszerű, meg esetleg a feszültségszabályozója gyengélkedhet. Mechanikailag ha nem hajtották szét hidegen és normális olaj volt benne akkor gyakorlatilag örökéletűek.
Nincs semmi olyasmi rajtuk amit az alapdolgokon kívül nézegetni kéne.
Jogos. :)

600-as érdekelne. 1000-res nem nagyon érdekel. Nem számít a erő/gyorsaság. A forma és a retro hangulat érdekel.
Ki merném jelenteni hogy Sanyáénál jobb (gyáribb) állapotú FZR1000 nincs az országban. (pedig már láttam párat)
Tudod a 250-től az 1000-ig azért gyártottak ezt-azt, én meg nem tudhatom hogy te épp milyet szeretnél. (azon kívül hogy körlámpást)
SAjna mostanában nem sok időm volt benézni:szoba,radiátor festés,meló,villanyszerelés stb
A Frézit is most indítottam be 2 hét után.csapattam vele egy kis kört ,nagyon jól esett
Sziasztok
Szép és ahogy látom menthető körlámpásra is :)
Gyöngyház alapszín,piros-fekete a dekor.
Nekem ilyen van,de nem körlámpás. 87-es,és nagyon jó motor. Bár az első lámpa miatt megy a cink rendesen.
Hirdettek párat de már csak 1 van fent ami dupla körlámpás. Teljesen piros. Nekem inkább a tarka változat tetszik (fehér/piros). Mindenképp jó állapotú érdekel.
Továbbá ha űrsikló akkor 1969 előtti vagy utáni kiadású? (mert ez sem mindegy)
Teherhajó, légcsavaros repülőgép vagy űrsikló karburátort javított a szerelő? Csak mert mindegyikben más méretű fúvókák vannak.
Üdv Mindenkinek!
Kedves hozzáértők, segítségre lenne szükségem! A szerelőm elmondása szerint a karburátorban felfúrta maximum értékre a fúvókát, ami így több benzint enged át, így nagyobb teljesítményt ad le.
Én ezt a felfúrt fúvókát cserélném gyári méretűre egy bontott karbiból, viszont gőzöm sincs, hogy melyik ez a fúvóka, a karbiban ez hol található. A szerelési útmutatóban se találtam meg, hogy mi a francot kéne kitekerni, kicserélni.
Előre is köszi a segítséget!
Üdv!
Tanyo
Jó reggelt!
Nálatok sem frissül a fórum?
Konkrétan melyik FZR-re gondoltál?
És ha már ott voltam felpróbáltam egy GS1200-at.
Megjegyzem: bölcsen tette, nekem nagyon nem is kellett tiltakozni.