Áááá, elírtam, csak itt nem lehet javítani
30 Nm az 3 kg*m, vagyis 1m nyéllel 3 kg nyomóerő lefelé, így ha 33 cm a kar, akkor ott azon a ponton 9 kg lesz, vagyis adott példánál a 10 kg 30 cm-nél kell, hogy legyen
nem is kell. Befogod a fél zollos forgós végét satuba, hogy vízszintes legyen a nyele. beállítasz mondjuk 30 Nm-t. Fogsz egy 10 kg súlyzót, rá egy madzag hurkot, ráteszed a tövire, és addig aggatod kintebb-kintebb, míg épp átkattan. Onnan már csak egy szorzás (a madzag helye és forgáspont távolsága pl. 33 cm, akkor
(100:33)x10=30 Nm
Szerintem ne a rózsaszínt válaszd.
Amúgy nem tudom hogy ez az okosizé mit kezdett volna a mai edzésemmel. (nyestem tovább a fenyőket aminek a levágott része simán elmenne egy átlagos karácsonyfának és fel-le szaladgáltam a létrán, majd nekiálltam aprítani)
Már a tegnapitól is nehezen keltem ma reggel és jelenleg sem nagyon bánom hogy elkezdett besötétedni. Előreláthatóan még holnap és holnapután is ugyanez lesz. (bár tény hogy rám fér)
Pont ilyen az én nagyobbik nyomi kulcsom is
Mielőtt el kezded használni, érdemes megnézni, hogy pontos-e a skála, ill. hogy mennyit tér el, ezt megjegyzed, és kész (bár lehet, hogy be lehet belül állítani, én nem szedtem szét)
Tegnap voltunk az ónodi vásárban,vettem magamnak 4e-t egy nyomatékkulcsot,2e-t a két behajtót,6-os 8-as menetfúrót,tisztítópisztoly,levegőcsatit,szénkefét
30 Nm az 3 kg*m, vagyis 1m nyéllel 3 kg nyomóerő lefelé, így ha 33 cm a kar, akkor ott azon a ponton 9 kg lesz, vagyis adott példánál a 10 kg 30 cm-nél kell, hogy legyen