Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mizu?
Azt majd még megnézem hogy a hátsó rugóstagot hogy lehet szétszedni mert csinálnék benne egy olajcserét. (ez nem nitrogénes így szétszedhető)
Én már elvermeltem a motorom, a szomszédnak van faxa garázsa e célra. Csak a tankja maradt itthon, azt majd szét kell szednem, a benzinszűrőt cserélni illene, meg sztem elmozdult a múlkori szerelésnél benne valami, mert teletank után 20 km-el ég a vészlámpája, de elmegy még 250 km-t
Idén is én főztem Csövivel akkorákat kajáltunk, hogy nem bírtunk felkelni utána - csak pihegtünk az olajfa alatt sörtől ellazulva
Igen, állítólag a teflon egészségtelen.
Remélem nemsokára végzek a kerttel és nekiállok szétszedni a GTR-t. (kardáncsukló és kerékcsapágyak ellenőrzése, hűtőrendszer mosás és fagyálló csere, karburátor benzinszint ellenőrzés mert szerintem magas, féktárcsa csere, gumicsere, átalakítom a kormányt, kéne rá két lábtartós bukócső is, meg még mittudomén )
Nekünk van, de nem kóstoltam, mert fémből van, és teflon bevonat van rajta. Nagyon kemény lehet...
Viszont sajtot olvasztottunk már vele én sima trappistát szoktam, az asszony meg a tetején csirkemell filét szokott sütni.
Egyébként CMI márkájú és apámé, már vagy 5 éve használjuk. (nála is van sövény rendesen)
Akkor jövő nyáron te főzöl.
Francia korcsolyamárkának hangzik.
Mi az a raclette?
Vettünk Raclette sütőt,és lehet kapni raclette sajtot,úgy hogy próba nemsokára. Ettetek már olyat?
Mi ketten voltunk rá de igyekeztem felügyelni a fogyasztást. (bár tudtuk hogy egyszer eljön ez a pillanat )
Mi wasabis basiron sajtot,és paradicsomos basiron sajtot szoktunk venni. Qrva drága,de nagyon finom.
Vagy megint úgy döntött hogy ilyen olcsón nem adja, inkább megmarad.
Arra célszerű figyelni hogy hengerkéses önbehúzós legyen, ne pedig ilyen.
Ennek nyomni kell folyamatosan hogy aprítson, a hengerkéses meg olyan mint a vidin amit használok.
Nekem még vannak darabkák, de nálunk csak én eszem.
Elvileg. Mert az asszony nem eszi ugyan, de azért valahogy mégis fogy

Valamelyik nap durumbúzás Barilla tésztát főztem, vokban kicsit megpirítottam, jó sok szalonna került rá, majd öreg goudát meg fiatalt is reszeltem rá - jó lett
Eltűnt Emese gyönyörű motorja a hirdetések közül. Valaki jól járt vele,nagyon szép az a motor.
Hozzád nem lehet mérni , ez átlagfelhasználói adatokra épül.
Jó lenne ide is egy ilyen.
Hát bizony sokat.