Én már elvermeltem a motorom, a szomszédnak van faxa garázsa e célra. Csak a tankja maradt itthon, azt majd szét kell szednem, a benzinszűrőt cserélni illene, meg sztem elmozdult a múlkori szerelésnél benne valami, mert teletank után 20 km-el ég a vészlámpája, de elmegy még 250 km-t
Remélem nemsokára végzek a kerttel és nekiállok szétszedni a GTR-t. (kardáncsukló és kerékcsapágyak ellenőrzése, hűtőrendszer mosás és fagyálló csere, karburátor benzinszint ellenőrzés mert szerintem magas, féktárcsa csere, gumicsere, átalakítom a kormányt, kéne rá két lábtartós bukócső is, meg még mittudomén )
Nekünk van, de nem kóstoltam, mert fémből van, és teflon bevonat van rajta. Nagyon kemény lehet...
Viszont sajtot olvasztottunk már vele én sima trappistát szoktam, az asszony meg a tetején csirkemell filét szokott sütni.
Arra célszerű figyelni hogy hengerkéses önbehúzós legyen, ne pedig ilyen.
Ennek nyomni kell folyamatosan hogy aprítson, a hengerkéses meg olyan mint a vidin amit használok.
Nekem még vannak darabkák, de nálunk csak én eszem.
Elvileg. Mert az asszony nem eszi ugyan, de azért valahogy mégis fogy
Valamelyik nap durumbúzás Barilla tésztát főztem, vokban kicsit megpirítottam, jó sok szalonna került rá, majd öreg goudát meg fiatalt is reszeltem rá - jó lett
Viszont sajtot olvasztottunk már vele én sima trappistát szoktam, az asszony meg a tetején csirkemell filét szokott sütni.
Ennek nyomni kell folyamatosan hogy aprítson, a hengerkéses meg olyan mint a vidin amit használok.
Elvileg. Mert az asszony nem eszi ugyan, de azért valahogy mégis fogy
Valamelyik nap durumbúzás Barilla tésztát főztem, vokban kicsit megpirítottam, jó sok szalonna került rá, majd öreg goudát meg fiatalt is reszeltem rá - jó lett